NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

SPOKEY - ASURA Jóga blokk

SPOKEY - ASURA Jóga blokk

Cikksz.:5905339428134
Gyártó:Spokey
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
SPOKEY - ASURA Jóga blokk
Elérhetőség
Elérhetőség: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
2.530 Ft Ár: 2.530 Ft
Megosztani Facebookon

Spokey ASURA jógablokk:


- a felhasznált EVA habnak köszönhetően a jógablokk nem csak szilárd, hanem kellemes tapintású és könnyebb is, mint egy parafa tömb
- segít a biztonságos testhelyzet felvételében, jobb stabilitást és egyensúlyt biztosít
- Pilateshez vagy fizioterápiás gyakorlatokhoz is kiváló
- kezdőknek és tapasztalt jógistáknak is alkalmas

A jóga egy olyan sport, mindenki! A jóga kezdőknek és tapasztalt jógistáknak egyaránt alkalmas. A rendszeres testmozgás segít megnyugodni és csökkenteni a stresszt, elterelni a figyelmet a mindennapi feladatokról és megteremteni a belső egyensúlyt. De ez csak néhány a jóga előnyei közül.

Tökéletes jógához
Az ASURA jógablokk nélkülözhetetlen felszerelés mindenkinek, aki jógázni szeretne. Kezdők és tapasztalt jógik számára egyaránt kiválóak. Támogatásként szolgál mindenhol, ahol nagyobb rugalmasságra van szükség, mint amivel jelenleg rendelkezik. Ez sok pozíciót megkönnyít a kezdőknek, és a haladó jógik használhatják a blokkot bizonyos ászanákban, hogy megnehezítsék azokat. A jógablokk elsősorban a karok, lábak és hát nyújtására szolgál.

EVA habból készült
A felhasznált EVA habnak köszönhetően a jógablokk nem csak szilárd, de kellemes is. az érintés és könnyebb, mint egy parafa blokk. A Spokey ASURA jógablokk kiválóan alkalmas a stabilitást igénylő ászanákhoz. Meggyőződésünk, hogy a jógablokk kedvenc segítője lesz a stabilitás javításában vagy az ászanák végrehajtásában. Ennek köszönhetően az otthoni jógaedzésed még magasabb szintre emelkedik!

Stílusos gyakorlatok
A Spokey ASURA jógablokkot egyedi kialakítás jellemzi, melynek köszönhetően válik kedvenc jógakiegészítőd. A blokk használata edzés közben segít a biztonságos pozíció megőrzésében, és jobb stabilitást és egyensúlyt biztosít. Pilateshez vagy fizioterápiás gyakorlatokhoz is kiváló.

A blokk tökéletes segítő a nyújtó gyakorlatok során. Ennek köszönhetően a gyakorlatok biztonságosabbá és könnyebbé válnak számodra! Használhatod támaszként is ászanázás közben. A Spokey ASURA jógablokk legnagyobb előnye egyértelműen a súlya - 260 g. Az egyedi szín minden jógi figyelmét felkelti!

Paraméterek:
anyag: EVA hab
méretek: 23 x 15 x 8 cm
súly: 260 g< br />< br /> 

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse