NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

SPOKEY - BONE Neoprén súlyzókészlet 2x 0,5 kg

SPOKEY - BONE Neoprén súlyzókészlet 2x 0,5 kg

Cikksz.:5905339419606
Gyártó:Spokey
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
SPOKEY - BONE Neoprén súlyzókészlet 2x 0,5 kg
Elérhetőség
Elérhetőség: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
2.260 Ft Ár: 2.260 Ft
Megosztani Facebookon

Spokey BONE neoprén súlyzókészlet:


- két azonos súlyú súlyzóról van szó, így egyenletesen edzhet úgy, hogy mindkét kezében egy-egy súlyzót tart, vagy mindkét súlyzót az egyik kezében tartja, amelyek növelik az edzés intenzitását
- neoprén bevonattal vannak ellátva, ami biztosítja a tenyér tökéletes tapadását a súlyzóhoz
- tökéletesen illeszkedik bármely otthoni edzőterembe
- két súlyzó készlet: 2x 0,5 kg

A súlyzók univerzális segítők a napi edzéshez – minden otthoni edzőterem alapja. Ezek képezhetik edzésünk alapját, vagy kiegészíthetik napi gyakorlatunkat. Számtalan lehetőséget kínálnak számunkra. Lehetővé teszik, hogy az edzést az aktuális fizikai állapotunkhoz és céljainkhoz igazítsuk! A Spokey BONE súlyzókészlet segít formába hozni, erősíti az izmokat és leadja a felesleges kilókat.

Két egyforma súlyú neoprén súlyzó
A Spokey BONE neoprén súlyzókészlet nélkülözhetetlen minden háztartás és edzőterem része. Nekik köszönhetően változatosabbá teheti edzését, és olyan izmokat is megmozgathat, amelyeket nem mindennap használ. A BONE úgy lett megtervezve, hogy alakja lehetővé tegye a kényelmes elhelyezést a tenyérben és az azt követő szilárd fogást. Ezenkívül a használt neoprén huzat biztosítja a tenyér jobb tapadását a súlyzókhoz. A BONE súlyzókészlet két egyforma súlyú súlyzó, így mindkét kezében egy-egy súlyzóval egyenletesen gyakorolhat, vagy mindkét súlyzót egy kézben tartva növelheti az edzés intenzitását.

Erősítő edzés

br />Ha olyan sportfelszerelést keresel, amely növeli otthoni edzésének színvonalát és minőségét, akkor a Spokey BONE neoprén készlet a megfelelő választás! A súlyzók edzés közbeni használatával elérheti a kívánt eredményeket - erősítheti az izmokat, javíthatja az erőnlétet vagy megszabadulhat a felesleges kilóktól. A Spokey BONE súlyzók három különböző súlyban és színben kaphatók. Ennek köszönhetően könnyedén kiválaszthatja az egyéni igényeinek megfelelő súlyzókat:
- lila: 2x 0,5 kg
- kék: 2x 1 kg
- rózsaszín: 2x 2 kg
< br /> A Spokey BONE súlyzókat úgy tervezték, hogy bármilyen otthoni edzőterembe illeszkedjenek. Az egyedi színek és a modern dizájn messziről vonzza a figyelmet, és ha ránézel, semmi sem akadályozza meg az edzést.

Paraméterek:
két részes készlet 2x0,5 kg
anyaga: neoprén, öntöttvas
 

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse