NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

SPOKEY - BONE Neoprén súlyzókészlet 2x2 kg

SPOKEY - BONE Neoprén súlyzókészlet 2x2 kg

Cikksz.:5905339419620
Gyártó:Spokey
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
SPOKEY - BONE Neoprén súlyzókészlet 2x2 kg
Elérhetőség
Elérhetőség: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
7.810 Ft Ár: 7.810 Ft
Megosztani Facebookon

Spokey BONE neoprén súlyzókészlet:


- ez két azonos súlyú súlyzó, így egyenletesen edzhet úgy, hogy mindkét kezében egy súlyzót tart, vagy mindkét súlyzót az egyik kezében tartja, amelyek növelik az edzés intenzitását
- neoprén borításúak, ami biztosítja a tenyér tökéletes tapadását a súlyzóhoz
- tökéletesen illeszkedik bármely otthoni edzőterembe
- két súlyzóból álló készlet: 2x 2 kg< br />
A súlyzók univerzális segítők a mindennapi edzéshez - minden otthoni edzőterem alapja. Ezek képezhetik edzésünk alapját, vagy kiegészíthetik a napi testmozgást. Számtalan lehetőséget kínálnak nekünk. Lehetővé teszik, hogy az edzést az aktuális fizikai állapotunkhoz és céljainkhoz igazítsuk! A Spokey BONE súlyzókészlet segít alakformálásában, izomzatának erősítésében és a felesleges kilók leadásában.

Két egyforma súlyú neoprén súlyzó
A Spokey BONE neoprén súlyzókészlet nélkülözhetetlen minden otthoni edzőterem része. Nekik köszönhetően változatossá teheti edzését, és bevonhatja azokat az izmokat, amelyeket nem használ naponta. A BONE úgy lett megtervezve, hogy alakja lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést a tenyérben és az azt követő szilárd fogást. Ezenkívül a használt neoprén huzat biztosítja a tenyér jobb tapadását a súlyzókhoz. A BONE súlyzókészlet két azonos súlyú súlyzó, így egyenletesen edzhet úgy, hogy mindkét kezében van egy súlyzó, vagy tartsa mindkét súlyzót az egyik kezében, és növelje az edzés intenzitását.

súlyzós edzés
Ha olyan sporteszközöket keresel, amelyek növelik otthoni edzéseid színvonalát és minőségét, akkor a Spokey BONE neoprén súlyzókészlet a tökéletes választás! A súlyzók edzés közbeni használatával elérheti a kívánt eredményeket - erősíti az izmokat, javítja állapotát, vagy megszabadul a felesleges kilóktól. A Spokey BONE súlyzók három különböző súlyban és színben kaphatók. Ennek köszönhetően könnyedén kiválaszthatod az egyéni igényeidnek megfelelő súlyzókat:
- lila: 2x 0,5 kg
- kék: 2x 1 kg
- rózsaszín: 2x 2 kg
< br />A Spokey BONE súlyzókat úgy tervezték, hogy bármilyen otthoni edzőterembe illeszkedjenek. Az egyedi színek és a modern dizájn messziről felkeltik a figyelmet, és amint ránézel, semmi sem akadályozza meg az edzést.

Paraméterek:
két darabos készlet 2x 2 kg
anyag: neoprén, öntöttvas
 

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse