NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

RAPPA - Gyermek közlekedési rendőr jelmez (M)

RAPPA - Gyermek közlekedési rendőr jelmez (M)

Cikksz.:8590687230248
Gyártó:Rappa
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
RAPPA - Gyermek közlekedési rendőr jelmez (M)
Elérhetőség
Elérhetőség: Raktáron
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
7.120 Ft Ár: 6.052 Ft
Megspórol: 15 %
Megosztani Facebookon

RAPPA - Gyermek közlekedési rendőr jelmez (M)

 

Öltsd fel a közlekedési rendőr jelmezét és irányítsd a forgalmat, és a forgalom többé nem okoz gondot számodra! A rendőrjelmez egy fehér inget, fekete nadrágot, sapkát és egy RENDŐR feliratú fényvisszaverő mellényt tartalmaz. Az M méretű jelmez 6-8 éves (116-128 cm) gyermekek számára készült.

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Farsangi jelmezek fiúknak

Jelmezek fiúknak

A farsang hagyományosan az egyik kedvenc hagyomány, különösen az óvodás korban. A hagyományokhoz, az ünnepséghez és a nagyszerű maskarás szórakozáshoz is kapcsolódik. Szórakoztató jelmezek, különféle szórakoztató játékok és kalandok szórakoztató szezonját nyitja meg. A fiúk különösen szeretnek különféle mesefigurákká vagy titokzatos filmhősökké válni. Egy vidám farsangi jelmez fiúknak minden nagy parti sikere.

Jó tanács a fiúk jelmezének kiválasztásához

Fontos, hogy gondold át, és kérdezd meg magadtól, hogy milyen eredeti fiújelmezt szeretnél magadhoz vonzani. Szeretnél egy filmhőstől, egy bátor harcostól vagy egy bátor cowboytól inspirálódni? Vagy történelmi hőssé vagy bátor harcossá válni?

Konzultáljon kicsinyeivel, és csaljon mosolyt az arcukra. Merítsen ihletet filmekből, hírességekből vagy kedvenc mesefigurákból.

Farsangi jelmez 4-6 éves fiúknak

Farsangi jelmezek azoknak a kis szerelmeseknek, akik szeretik a dinoszauruszok formájú filmhősöket vagy a történelmi indiai hősök szerelmeseit és sok mást a híres Casallia gyártótól.

Farsangi jelmez 6-8 éves fiúknak

Farsangi jelmezek fiúknak, akik szeretik a hősöket Superman vagy Knight és mások dizájnjában. Ruhák azoknak a fiúknak is, akik szeretik a kalandokat katonák vagy harcosok formájában a híres Casallia gyártótól.

Farsangi jelmez 8-10 éves fiúknak

Farsangi jelmezek a harcművészetek rajongóinak, mint például a Warriors, különféle cserélhető kiegészítőkkel kiegészítve, amelyeknek köszönhetően a jelmezt három különböző variációra változtathatják és a farsangi buli sztárjává válhatnak. Mindegyik a Casallia divatmárkához tartozik.