NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

JANÉ - gördülésgátló betét Dim Grey 20 x 16 cm (50299)

JANÉ - gördülésgátló betét Dim Grey 20 x 16 cm (50299)

Cikksz.:8420421078709
Gyártó:Jané
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
JANÉ - gördülésgátló betét Dim Grey 20 x 16 cm
Termékváltozók
Available in 1 variant
JANÉ - gördülésgátló betét Dim Grey 20 x 16 cm (50299)
JANÉ - gördülésgátló betét Dim Grey 20 x 16 cm (50299)
Név szerint: JANÉ - gördülésgátló betét Dim Grey 20 x 16 cm (50299)
Cikksz.: 8420421078709
Elérhetőség: Raktáron
1
Rendes ár: 11.100 Ft
Product Price: 11.100 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: Raktáron
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
11.100 Ft Ár: 11.100 Ft
Megosztani Facebookon

A JANÉ gyermekorvosokkal közösen tervezte ezt a borulásgátló biztonsági szőnyeget a baba számára. Alkalmas az élet első hónapjaira. Úgy tervezték, hogy a baba a hátán maradjon alvás közben is, ami az orvosok és a gyermekorvosok által leginkább javasolt alvási pozíció a gyerekek számára. Ez a szőnyeg megakadályozza, hogy a baba hason aludjon.

 

A gördülésgátló betét használata csökkenti a hirtelen csecsemőhalál és a laposfej szindróma (plagiocephaly) kockázatát.

A betét javítja az alvásminőséget, a hőveszteséget és a gyermek biztonságban érzi magát.

A csecsemők számára születéstől 12 hónapos korig a legjobb alvási pozíció a hátsó pozíció. Ez a mi biztonsági párnánk megtámasztja a helyes pozíciót a háton, hogy a baba alvás közben ne boruljon hasra.

Miért olyan fontos a baba alvási pozíciója? Ha a gyermek a hátán alszik, az arca teljesen szabad, így a fulladás vagy a hipotermia veszélye minimális.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásai szerint a csecsemők hanyatt fektetése drámaian, 76%-kal csökkenti a hirtelen csecsemőhalál szindróma (SIDS) esetek számát.

A JANÉ ezt a biztonsági szőnyeget úgy fejlesztette ki, hogy a gyermek nyugodtan aludhasson, megóvja a felborulástól és hanyatt fekve, vagyis az orvosok és a gyermekorvosok által javasolt helyzetben.

 

A fej ellaposodása (plagiocephaly) A baba első évében a koponyája még nagyon puha. A gyermekorvosok ajánlása szerint a hirtelen halál kockázatának csökkentése érdekében a gyermekek a nap több mint felét hanyatt aludva töltsék.

A gyermek fejének súlya szisztematikusan ugyanazon a területen nyomja, és előidézheti az ún lapos fej szindróma vagy pozicionális plagiocephalia.

A JANÉ úgy fejlesztette ki ezt a szőnyeget, hogy a baba hanyatt aludjon, ugyanakkor a baba feje enyhén döntve legyen.

A plagiocephalia kockázatának csökkentése érdekében a szülők elaltatáskor mindig az ellenkező oldalra helyezhetik a baba fejét. Szőnyegünk az oldalpárnák helyzetének megfelelően hasonlít majd arra az oldalra, amelyet utoljára a baba fektetésekor használtunk. Ezért mindig mozgassa a szőnyeg minden részét az ellenkező oldalra, amikor elaltatni akarja a babát. Ez segít elkerülni a lapos fej szindrómát.

Egy másik kisebb párna tépőzárral van a szőnyeghez rögzítve. Ahogy a gyermek nő, beállíthatja a két párna közötti távolságot.

A szőnyeg használható kiságyban, babakocsiban, ágyban és kiváló útitárs is.

Puha anyagból készült, 80% pamut és 20% poliamid.

Nagyon kellemes tapintású.


A JANÉ egy világszerte elismert márka, amely tiszteletet vált ki a világ legfejlettebb országaiban. A JANÉ cég luxustermékei olyan kivételes embereknek készültek, akik nem keresnek kompromisszumot gyermekeik kényelmében és biztonságában.

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Gyermek párnák

Gyermek párnák

Ebben a kategóriában sok praktikus és aranyos társat találsz a kiságyban, párnának vagy házi kedvencnek is, akikbe gyermeked biztosan beleszeret.

A fűthető szőlőmag vagy cseresznye mag természetes tölteléke segít ellazítani a fájó baba hasát. A semleges, földes gyermekszínek gyönyörű állatmotívumokkal fiúk és lányok számára egyaránt alkalmasak. Ezek a gyönyörű gyermekpárnák a BABY FEHN márkanév alatt találhatók.

A kínálatban találhat még ergonomikus fulladás elleni párnákat , támasztópárnákat nőknek terhesség alatt , csörgőpárnákat és sok más praktikus párnát vagy babakocsi párnát.