NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

LEGO - Minecraft 21252 fegyvertár

LEGO - Minecraft 21252 fegyvertár

Cikksz.:2221252
Gyártó:Lego
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
LEGO - Minecraft 21252 fegyvertár
Elérhetőség
Elérhetőség: 2-3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
6.810 Ft Ár: 6.810 Ft
Megosztani Facebookon
LEGO - Minecraft 21252 fegyvertár

 

A 7 éves és annál idősebb Minecraft játékosok kipróbálhatják a Minecraft fegyvertár (21252) fantasztikus fegyvereit és funkcióit. Ez a LEGO Minecraft építőkészlet nagyszerű ajándékötlet gyerekeknek, tökéletes átjárót biztosítva a kreatív Minecraft kalandokhoz. Ez a Minecraft világából származó megépíthető játék 2 ismerős figurát tartalmaz: Alexet a pajzsával és gyémántkardjával, valamint a szorgalmas fegyverkovácsot. A készletben 3 különböző környezet található: munkaterület üllővel, kemence, köszörűkő és lávával töltött üst; egy páncélbemutató szoba egy ládával, amelyben egy arany fejsze, egy elátkozott háromágú, egy netherita kard, egy pajzs és más minecraft erőforrások találhatók; és egy portál a Netherbe, amely bejárattal a játékosok következő lengőajtós kalandjába. Ez a kalandjáték egyben egy kiegészítő készlet karakterjátékhoz, amely kombinálható más LEGO Minecraft készletekkel, különösen a Nether Portal Raid (21255) modellel (külön megvásárolható). Alkatrészek száma: 203 Kor: 7+
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Lego Super Heroes

Lego Super Heroes

Ebben a részben olyan LEGO Super Heroes készleteket találsz, amelyekben híres képregényhősök motívumai vannak. Komponálás közben számtalan kalandban lehet részed kedvenc karaktereiddel együtt. A LEGO Super Heroes készlettel gazemberek vagy hősök harcát is élvezheted. Az ebbe a kategóriába tartozó játékok 6-14 éves gyermekek számára alkalmasak.

Ne habozzon és válassza gyermekei számára a Lego Super Heroes -t remek áron, amely nagyon erősen támogatja a motoros készségeket, a szellemi fejlődést, és játékkoncepcióiknak köszönhetően segíti őket a világ megértésében.