NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

PETITE&MARS - Nedves törlőkendők SO PURE bambusz biológiailag lebomló 56 db

PETITE&MARS - Nedves törlőkendők SO PURE bambusz biológiailag lebomló 56 db

Cikksz.:305100
Gyártó:Petite&Mars
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
PETITE&MARS - Nedves törlőkendők SO PURE bambusz biológiailag lebomló 56 db
Termékváltozók
Available in 3 variants
PETITE&MARS - 12x Nedves törlőkendők SO PURE bambusz biológiailag lebomló 56 db
PETITE&MARS - 12x Nedves törlőkendők SO PURE bambusz biológiailag lebomló 56 db
Név szerint: PETITE&MARS - 12x Nedves törlőkendők SO PURE bambusz biológiailag lebomló 56 db
Cikksz.: 305102
Elérhetőség: 5 nap
0
Rendes ár: 8.260 Ft
Product Price: 8.260 Ft
PETITE&MARS - 4x Nedves törlőkendők SO PURE bambusz biológiailag lebomló 56 db
PETITE&MARS - 4x Nedves törlőkendők SO PURE bambusz biológiailag lebomló 56 db
Név szerint: PETITE&MARS - 4x Nedves törlőkendők SO PURE bambusz biológiailag lebomló 56 db
Cikksz.: 305101
Elérhetőség: 5 nap
0
Rendes ár: 2.860 Ft
Product Price: 2.860 Ft
PETITE&MARS - Nedves törlőkendők SO PURE bambusz biológiailag lebomló 56 db
PETITE&MARS - Nedves törlőkendők SO PURE bambusz biológiailag lebomló 56 db
Név szerint: PETITE&MARS - Nedves törlőkendők SO PURE bambusz biológiailag lebomló 56 db
Cikksz.: 305100
Elérhetőség: 5 nap
0
Rendes ár: 750 Ft
Product Price: 750 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: 5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
750 Ft Ár: 750 Ft
Megosztani Facebookon
Nedves törlőkendők SO PURE bambusz biológiailag lebomló 56 db

Kíméletes tisztítás az egész családnak.

A babák a világ legpuhább és legszelídebb lényei. Bőrük tiszta és finom, és születésüktől kezdve napi ápolást igényel.

A tiszta nedves törlőkendők tehát a természet tökéletes tisztaságát képviselik. A szalvéták bambuszból készülnek, és több mint 98%-ban vizet tartalmaznak. Parfümmentesek, érzékenyek a gyermekek érzékeny bőrére, és nagyon puhaak és kellemes tapintásúak. Ezt a terméket olyan szülők választják, akik előnyben részesítik a természetes és biztonságos ápolást.

Felbecsülhetetlen segítőtársak otthon és útközben. 56 db szalvétát találsz visszazárható csomagolásban. Használat után egyszerűen vissza kell zárni a csomagolást, és a törlőkendők nedvesek maradnak, és készen állnak a további használatra.

Használhatja pelenkázáskor, étkezés közben, sétán, kiránduláson vagy nyaraláskor, tény bárhol. A pelenkacsere utáni tisztítás mellett kiválóan alkalmasak játék utáni koszos kéz vagy evés utáni arc tisztítására is.

Jellemzők:
- Csomagban lévő darabszám: 56 db
- Víztartalom: több mint 98%
- Születéstől alkalmas
- Csomag mérete: 23 x 10,5 x 4 cm
- Szalvéta anyaga: bambusz
- Parfümmentes
- Biológiailag lebomló , környezetbarát
- Kényelmes csomagolás műanyag kupakkal, amely tovább tartja frissen a terméket
- A csomagolást a felbontástól számított 3 hónapon belül fel kell használni

Citrom sav - citromsav
A citromsav természetesen előfordul a gyümölcslevekben (például a citromlé 5-8% citromsavat tartalmaz; lime-ből, málnából, áfonyából vagy céklából is nyerhető). A kozmetikumokban kristályos formában használják. Magas savasságának köszönhetően kozmetikai készítményekben használják a termék és a bőr pH-értékének beállítására. Hozzáadják az öregedésgátló termékekhez, ahol elősegíti a hámlást és a bőr felső részének megújulását. Ezenkívül tisztít, feszesít és felveszi a harcot a pigmentfoltokkal (világosító tulajdonságokkal rendelkezik). Antibakteriális és gombaellenes.

Glicerin
A glicerin a bőr saját hidratáló rendszerének része, és bőrspecifikus anyagként nagyon jól tolerálható. Az iparban kémiai átalakulás melléktermékeként állítják elő, például növényi vagy állati zsírok glicerinben és zsírsavakban való hasításával. A biodízel gyártás során keletkező melléktermék, propilénből is nyerhető.
A kozmetikában a glicerin erős nedvességmegkötő hatással bír és védi és regenerálja a bőr saját védőfunkcióját. Hatékonyan növeli a bőr rugalmasságát. A felületaktív termékek (pl. egyes tisztítószerek) összetevőjeként a glicerin nyugtató hatással is rendelkezik, és csökkenti a bőrirritációt és -károsodást. A száraz bőrápoló és hajápoló termékeknél ezért a glicerin ideális összetevő, amely megőrzi a nedvességet és csökkenti az irritációt.

Nátrium-citrát
A nátrium-citrát kis, szagtalan fehér kristályok formájában van jelen. Ez a citromsav sója, amelyet úgy állítanak elő, hogy nátrium-hidroxidot adnak a citromsavhoz. Leggyakrabban kis fehér kristályok formáját ölti, de találkozhatunk más formákkal is. A kozmetikumok gyártásában azért használják, mert segít csökkenteni az emulziók pH-ját, elfedni kezdeti aromájukat, antioxidánsként és enyhe tartósítószerként is működik. Tekintettel arra, hogy ez az anyag általánosan használt koncentrációban nincs káros hatással az emberi szervezetre, gyermekeknek szánt kozmetikumokban is használják. A nátrium-citrát megtalálható samponok, kondicionálók, tisztító és bőrápoló kozmetikumok stb. összetételében.

Nátrium-benzoát
A nátrium-benzoát a benzoesav nátriumsója, amely természetesen előfordul a gyümölcsökben. - áfonya, sárgabarack, alma, majd gombában, fahéjban, szegfűszegben és egyes tejtermékekben (bakteriális erjedés eredményeként) és teákban. A kozmetikai célú nátrium-benzoátot szintetikusan állítják elő. Engedélyezett tartósítószer a minősített natúr- és biokozmetikumokban. A kozmetikai termékek egész sorában megtalálható.

Decil-glükozid
Ezek kókuszolajon és glükózon alapuló cukor felületaktív anyagok. Ezek a tisztán növényi alapú felületaktív anyagok különösen kíméletesek a bőrhöz és biológiailag lebonthatóságuk miatt ökológiailag ártalmatlanok. Használhatók samponokban és tusfürdőkben, és enyhe sűrítő és habzó tulajdonságokkal rendelkeznek a kozmetikai termékekben, így a bőr puhává és rugalmassá válik. Ezenkívül ezek a felületaktív anyagok csökkenthetik más felületaktív anyagok irritáló hatását, és így növelhetik a kozmetikai termékek kompatibilitását. Használhatók olyan tisztítószerekben is, amelyek irritálják az érzékeny bőrt.

Propilénglikol
A propilénglikol, más néven 1,2-propándiol, egy szintetikus alkohol, amely képes felszívódni. vizet, és így nedvesítőszerként működik a személyi higiéniai termékekben. Színtelen folyadék formájában, keserű ízű, székrekedés nélkül huh. Segít csökkenteni a hámlást és visszaadja a bőr rugalmasságát. Különféle bőrkozmetikumokban használják, beleértve a dekoratív termékeket, samponokat és balzsamokat, parfümöket, stb.
Növényi forrásból (élesztő fermentációval) is előállítható. A propilénglikol biztonságos kozmetikai összetevőnek számít. Érzékenyebb bőrön (pl. ekcéma) enyhe irritációt okozhat.
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse