NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

LANAFORM - Breezy Cube léghűtő

LANAFORM - Breezy Cube léghűtő

Cikksz.:5410984087730
Gyártó:Lanaform
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
LANAFORM - Breezy Cube léghűtő, A hűtő felfrissíti a személyes zóna levegőjét az irodában, a nappaliban vagy a hálószobában. Állítható hűtési intenzitás, folyamatos működés vagy időzítő 2 vagy 4 órára korlátozva.
Elérhetőség
Elérhetőség: 2-3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
24.606 Ft Ár: 24.606 Ft
Megosztani Facebookon

A Breezy Cube hűtő 2 intenzitási fokozattal, időzítővel 2 vagy 4 órára, érintőgombokkal hűti és párásítja a a levegőt a felhasználó személyes zóná ja, csökkenti a hőség és a száraz levegő okozta kényelmetlenséget. Ideális szövetségese a nyári kényelemnek!

Csökkenti a személyes helyiség hőmérsékletét akár 12,4 °C-kal*, és akár akár frissítő hatással is rendelkezik. 2 méterig . Bármilyen helyen használható, ahol hűteni szeretné személyes terét.

Egészséges, természetes technológia A Breezy Cube a párolgás természetes elvével hűti le a környező levegőt: a ventilátor szétoszlik a levegőt vízzel átitatott szűrőn keresztül. Ez a szűrő több réteg ultra nedvszívó növényi rostot tartalmaz. Ez a természetes, energiatakarékos technológia a Breezy Cube-ot ECO-FRIENDLY termékké teszi, káros vegyi anyagok nélkül.

A hűtött levegő áramlása könnyen szabályozható 2 különböző sebességre, az áramlás iránya a kimeneti rács segítségével állítható. Ezen kívül választható a folyamatos vagy a 2 vagy 4 órás működés. A funkciók vezérlése nagyon egyszerű az érintőgomboknak köszönhetően. A kellemes felfrissülés mellett használhatja a fehér hangulatos LED-világítást, amely éjszakai lámpaként szolgál, vagy stílusossá teszi a belső teret. Az Átlátszó tartály lehetővé teszi a vízszint figyelését, amíg a lámpák nem jelzik, hogy itt az ideje, hogy vizet töltsön fel vagy cserélje ki a Breezy Cube szűrőt. Végül, de nem utolsósorban a praktikus fogantyú megkönnyíti a hűtő hordozását.

A Breezy Cube 43 dB-nél halkabb, így hűvös levegőt biztosít. a hálószobájában alvási zavarok nélkül. A LED-világítás egyszerűen kikapcsolásával aktiválja az éjszakai üzemmódot alacsony légáramlás mellett. Kiváló feltételek a kellemes alváshoz!

*Hőmérséklet-csökkenés a Breezy Cube-tól 30 cm-re 35 °C-os környezeti hőmérséklet és 30% relatív páratartalom mellett.

Műszaki adatok

• USB tápegység:5 V
• Fogyasztás:7 W
• Hálózati adapternem tartalmazza a csomag csomag
• Termék méretei:17 x 17 x 19,3 cm
• Csomag méretei ( sz x ma x é):22,2 x 21,2 x 20,7 (cm)
• Csomag súlya:1,74 kg
• Az eszköz súlya:1,33 kg (üres eszköz)
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse