NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

SPOKEY - MONSTER Hatszögletű súlyzókészlet, 5 kg

SPOKEY - MONSTER Hatszögletű súlyzókészlet, 5 kg

Cikksz.:5905339436221
Gyártó:Spokey
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
SPOKEY - MONSTER Hatszögletű súlyzókészlet, 5 kg
Elérhetőség
Elérhetőség: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
7.340 Ft Ár: 7.340 Ft
Megosztani Facebookon

Hatszögletű Spokey MONSTER súlyzókészlet:
- ez két egyforma súlyú súlyzó, aminek köszönhetően egyenletesen edzhet úgy, hogy mindkét kezében van egy súlyzó, vagy ha mindkét súlyzó az egyik kezében van, növelve az edzés intenzitását
- hatszögletűek, ami megakadályozza a súlyzók szabad mozgását a padlón, és biztosítja a stabilitást különböző gyakorlatok során - pl. fogantyúk segítségével
- úgy vannak kialakítva, hogy formája kényelmes tenyérfelhelyezést és az azt követő szilárd fogást teszi lehetővé

Ha olyan sportfelszerelést keres, amely növeli otthoni edzésének színvonalát és minőségét, akkor a Hexagonal Dumbbells Spokey MONSTER készlet ideális választás. A súlyzók edzés közbeni használatával elérheti a kívánt eredményeket - erősíti az izmokat, javítja állapotát vagy megszabadul a felesleges kilóktól.

Ideális otthoni edzéshez
Egy két darab Spokey MONSTER hatszögletű súlyzókészlet a legjobb a különböző izomcsoportok erősítésére, különösen a karok és a bicepsz erősítésére. A velük végezhető gyakorlatok köre azonban sokkal szélesebb! A Spokey MONSTER súlyzók fitnesz edzések, aerobik, kocogás, általános fejlesztő gyakorlatok vagy nagyobb terhelésű edzés előtti bemelegítés során is használhatók. A súlyzók különböző súlyban (1-6 kg) és színben kaphatók. Ennek köszönhetően a felhasználó maga választja ki az edzési lehetőségeinek és céljainak megfelelő súlyt.

Edzés igazi szenvedéllyel
A MONSTER úgy lett kialakítva, hogy formája kényelmes tenyérfelhelyezést és az azt követő szilárd fogást tesz lehetővé. A Spokey MONSTER súlyzók hatszögletű formája stabilitást biztosít a különböző gyakorlatok során (pl. fekvőtámaszok súlyzókkal), ugyanakkor megakadályozza a súlyzók szabad mozgását a padlón. A MONSTER súlyzókészlet két azonos súlyú súlyzó, így egyenletesen edzhet úgy, hogy mindkét kezében van egy súlyzó, vagy tartsa mindkét súlyzót az egyik kezében, és növelje az edzés intenzitását.

Minden edzőterem nélkülözhetetlen része
A súlyzók univerzális segítők a napi edzéshez - minden otthoni edzőterem alapja. Számtalan lehetőséget adnak számunkra, lehetővé teszik, hogy az edzést az aktuális fizikai állapotunkhoz és céljainkhoz igazítsuk! A Spokey MONSTER-t úgy tervezték, hogy bármilyen otthoni edzőterembe illeszkedjen. Az egyedi színek és a modern dizájn messziről felkeltik a figyelmet, és ha egyszer rájuk nézel, semmi sem akadályoz meg az edzésben.

Paraméterek:
anyaga: cement töltés, PVC felület
két darabból álló készlet: 2x 5 kg
 

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse