NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

SPOKEY - MONSTER Hatszögletű súlyzókészlet, 6 kg

SPOKEY - MONSTER Hatszögletű súlyzókészlet, 6 kg

Cikksz.:5905339436238
Gyártó:Spokey
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
SPOKEY - MONSTER Hatszögletű súlyzókészlet, 6 kg
Elérhetőség
Elérhetőség: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
8.970 Ft Ár: 8.970 Ft
Megosztani Facebookon

Hatszögletű Spokey MONSTER súlyzókészlet:
- ez két azonos súlyú súlyzó, aminek köszönhetően egyenletesen edzhet úgy, hogy mindkét kezében van egy súlyzó, vagy ha mindkét súlyzó az egyik kezében van, növelve az edzés intenzitását
- hatszögletűek, ami megakadályozza a súlyzók szabad mozgását a padlón, és biztosítja a stabilitást különböző gyakorlatok során - pl. fogantyúk segítségével
- úgy vannak kialakítva, hogy formája kényelmes tenyérfelhelyezést és az azt követő szilárd fogást teszi lehetővé

Ha olyan sportfelszerelést keres, amely növeli otthoni edzésének színvonalát és minőségét, akkor a Hexagonal Dumbbells Spokey MONSTER készlet ideális választás. A súlyzók edzés közbeni használatával elérheti a kívánt eredményeket - erősíti az izmokat, javítja állapotát vagy megszabadul a felesleges kilóktól.

Ideális otthoni edzéshez
A két Spokey MONSTER hatszögletű súlyzóból álló készlet a legjobb a különböző izomcsoportok erősítésére, különösen a karok és a bicepsz erősítésére. A velük végezhető gyakorlatok köre azonban sokkal szélesebb! A Spokey MONSTER súlyzók fitnesz edzések, aerobik, kocogás, általános fejlesztő gyakorlatok vagy nagyobb terhelésű edzés előtti bemelegítés során is használhatók. A súlyzók különböző súlyban (1-6 kg) és színben kaphatók. Ennek köszönhetően a felhasználó maga választja ki az edzési lehetőségeinek és céljainak megfelelő súlyt.

Edzés igazi szenvedéllyel
A MONSTER úgy lett kialakítva, hogy formája kényelmes tenyérfelhelyezést és az azt követő szilárd fogást tesz lehetővé. A Spokey MONSTER súlyzók hatszögletű formája stabilitást biztosít a különféle gyakorlatok során (pl. fekvőtámaszok súlyzókkal), ugyanakkor megakadályozza a súlyzók szabad mozgását a padlón. A MONSTER súlyzókészlet két azonos súlyú súlyzó, így egyenletesen edzhet úgy, hogy mindkét kezében van egy-egy súlyzó, vagy tartsa mindkét súlyzót az egyik kezében, és növelje az edzés intenzitását.

Minden edzőterem nélkülözhetetlen része
A súlyzók univerzális segítők a napi edzéshez - minden otthoni edzőterem alapja. Számtalan lehetőséget adnak számunkra, lehetővé teszik, hogy az edzést az aktuális fizikai állapotunkhoz és céljainkhoz igazítsuk! A Spokey MONSTER-t úgy tervezték, hogy bármilyen otthoni edzőterembe illeszkedjen. Az egyedi színek és a modern dizájn messziről felkeltik a figyelmet, és ha egyszer rájuk nézel, semmi sem akadályoz meg az edzésben.

Paraméterek:
anyaga: cement töltés, PVC felület
két darabból álló készlet: 2x 6 kg
 

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse