NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

LANAFORM - 2-IN-1 Shiatsu Comfort

LANAFORM - 2-IN-1 Shiatsu Comfort

Cikksz.:5410984087761
Gyártó:Lanaform
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
LANAFORM - 2-AZ 1-ben Shiatsu Comfort, masszírozó shiatsu testmasszázshoz és lábfűtéshez. 2 intenzitási fokozattal és a masszázsfejek kétirányú forgatásával rendelkezik.
Elérhetőség
Elérhetőség: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
31.507 Ft Ár: 31.507 Ft
Megosztani Facebookon

A 2 az 1-ben Shiatsu Comfort készülék, amely 4 masszázsfejet használ 2 párban, amelyek mindkét irányban forognak, 2 masszázsintenzitással és 2 fűtési fokozattal, ellazulást hoz a fáradt lábaknak, lábaknak és más testrészeknek.
A végtagok azok a testrészek, amelyeknél először hideget éreznek. A felső és alsó végtagokban gyengébb a vérkeringés. A gyengébb véráramlás kisebb túlmelegedéssel jár, ezért sok embernek szinte mindig fázik a lába. Az ív és a teljes láb néhány perces masszírozása helyreállítja a mikrokeringést, és így felmelegíti a lábat. Ezen kívül sokszor igazán jól megérdemelt azonnali kikapcsolódást biztosít.
A 2in1 Shiatsu Comfort fűtő- és masszázsszőnyeg mindent tartalmaz, ami a láb kényelméhez szükséges. Először is az egyik leglazítóbb masszázst nyújtja 2x2 masszázsfejjel, melyek kellemes körkörös mozdulatot végeznek, shiatsu masszázst imitálva. A fejek forgási iránya és sebessége szabályozható. A masszázs 15 perc után automatikusan kikapcsol, így a lábak ellazulnak és melegek maradnak.
A masszázsfejek lazító, gyengéd hőt bocsátanak ki, amely tovább mélyíti a kellemes felmelegedés és ellazulás érzését. A fűtési funkciónak 2 intenzitása van, és 1 óra folyamatos működés után automatikusan kikapcsol. A papucsszerű eszköz, amelybe egyszerűen belecsúszik a lábad, sokoldalú használatra készült. Egyszerűen lecserélheti egy normál masszázsszőnyegre, amely könnyen felhelyezhető a hátra, a vállakra vagy a combok, vádli alá. Így a 2in1 Shiatsu Comfort több testrészre képes összpontosítani, és fokozatosan ellazítja a merev izmokat. A 2 az 1-ben Shiatsu Comfort masszírozó kellemes, könnyű és légáteresztő hálóból készült. A kivehető rész mosógépben mosható.
Jellemzők: • Gyúró masszázs, shiatsu masszázst utánzó • 4 forgó masszázsfúvóka • Választható a fejek forgási iránya • 2 fokozatú masszázs intenzitás • Fűtés funkció • 2 hőmérséklet fűtési fokozatok • Relaxációhoz és megnyugtatáshoz • Kivehető masszázsszőnyeg • 2 az 1-ben: lábakhoz és egyéb testrészekhez • A szőnyeg belseje légies és finom hálóból készült • Csúszásgátló felület • Masszázs és fűtés automatikus kikapcsolása

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse