NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

LANAFORM - Moya illat diffúzor

LANAFORM - Moya illat diffúzor

Cikksz.:5410984089925
Gyártó:Lanaform
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
LANAFORM - Moya - aromadiffúzor, Természetes anyagokból - kerámiából és bambuszból készült, éjszakai lámpa retro stílusában. Fényciklusokkal megnyugtatja és lelassítja a légzést, és segít elaludni.
Elérhetőség
Elérhetőség: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
21.140 Ft Ár: 21.140 Ft
Megosztani Facebookon

A Moya ultrahangos aromadiffúzor lágy fényt áteresztő kerámia borítással és természetes bambusz alappal ötvözi a kényelmet és a minőséget. Az ultrahangos technológiának és a nagy, 280 ml-es tartálynak köszönhetően a kiválasztott ciklustól és időtől függően hatékonyan diffundálja az illóolajokat.
A modern és stílusos Moya aromadiffúzor számos hasznos funkcióval rendelkezik, így a megfelelő partner az egészség biztosításában. -lény. A diffúzor fényének két különböző intenzitása van és funkciója, amely segíti a relaxációt és a légzőgyakorlatokat.
Az ajánlatok fényciklusokkal segítik a légzés megnyugtatását. A fény intenzitása 5 másodperc után növekszik, majd 5 másodperc után csökken. A cél az, hogy szinkronizálja a légzést ezekkel a ciklusokkal a ritmikus légzőgyakorlat "szív koherenciája" utánzásával. Ez a légzési technika szabályozza a szívritmust és az autonóm idegrendszert, hogy ellazuljon és javítsa a test funkcióit. Rendszeres gyakorlása esetén számos jótékony hatása van a mentális, érzelmi és fizikai egészségre.
Általános jellemzők: Ultrahangos aromadiffúzor Természetes bambusz bázisú kerámia burkolat Folyamatos vagy ciklikus diffúzió (30 mp. BE / 30 mp. KI) Időzítő funkció ( 1, 3, 8 óra) Meleg fehér fény 2 fényintenzitás Világítási ciklusokkal segíti a légzés megnyugtatását Fény a szórástól független Automatikus kikapcsolás

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse