NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

ELMEX - Professional Opti-namel Seal & Strengthen fogkrém 75ml

ELMEX - Professional Opti-namel Seal & Strengthen fogkrém 75ml

Cikksz.:8718951034983
Gyártó:Elmex
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
ELMEX - Professzionális Opti-namel Seal & Strengthen fogkrém 75ml, Az elmex Opti-namel Seal & Strengthen Professional fogkrém speciális összetétellel segíti a legyengült fogzománc remineralizálását azáltal, hogy ásványi anyagokat rak le a zománc felületén. A Micro-sealing technológiának köszönhetően segít megelőzni a további zománcvesztést és véd a savtámadásoktól.
Elérhetőség
Elérhetőség: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
1.937 Ft Ár: 1.937 Ft
Megosztani Facebookon

ELMEX - Professzionális Opti-namel Seal & Strengthen fogkrém 75 ml, elmex Opti-namel Seal & Strengthen Professional fogkrém speciális összetételével segíti a legyengült fogzománc remineralizálását azáltal, hogy ásványi anyagokat rak le a zománc felületére. A Micro-sealing technológiának köszönhetően segít megelőzni a zománc további elvesztését, és véd a savas támadások ellen.

Az egyedülálló Micro-Sealing technológiával rendelkező Opti-namel fogkrém 75 ml, még hatékonyabb védelem a fogzománc elvesztése ellen, mint a hagyományos fogkrém. A fogak tisztítása során hatóanyagai közvetlenül a fogak felszínére kerülnek, hogy megelőzzék az első mikroszkopikus károsodásokat. Védőréteget hoz létre, amely megvédi a zománcot a gyakori savtámadásoktól. Az aminofluorid védi a fogakat a fogszuvasodástól. elmex® Opti-namel fogkrém 75ml hármas hatású a fogzománc elvesztése ellen: 1 erősíti a fogzománcot; 2. növeli a fogak ellenálló képességét a savak eróziós hatásaival szemben; 3. véd a fogmosás során felpuhult fogzománc elvesztése ellen.

Használat
Napi szájhigiéniára, étkezés után. Felnőtteknek és gyerekeknek 7 éves kortól. Javasoljuk, hogy az elmex® ENAMEL PROTECTION amin-fluoridos szájvízzel együtt használja.

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse