NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

ELMEX - Sensitive Professional fogkrém 75ml

ELMEX - Sensitive Professional fogkrém 75ml

Cikksz.:8718951025998
Gyártó:Elmex
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
ELMEX - Sensitive Professional fogkrém 75ml, Fogkrém az érzékeny fogak fájdalmának azonnali és hosszan tartó enyhítésére a kivételes és szabadalmaztatott PRO-ARGIN® technológiával, amelyet a szakemberek a pácienseik fájdalmának enyhítésére használnak. Klinikailag bizonyított.
Elérhetőség
Elérhetőség: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
2.180 Ft Ár: 2.180 Ft
Megosztani Facebookon

ELMEX - Sensitive Professzionális fogkrém 75 ml, fogkrém az érzékeny fogak fájdalmának azonnali és hosszan tartó enyhítésére a kivételes és szabadalmaztatott PRO-ARGIN® technológiával, amelyet a szakértők pácienseik fájdalomcsillapítására használnak. Klinikailag igazolt.

Napi szájhigiéniára, étkezés után, felnőtteknek és 6 éves kortól gyermekeknek. Használata az elmex® SENSITIVE PLUS aminfluoridos szájvízzel együtt javasolt. Az érzékeny fogak egy mögöttes probléma tünete lehet. Ha a fájdalom továbbra is fennáll, azonnali fogorvosi kezelésre lehet szükség.

Adagolás
Használja naponta kétszer, lehetőleg étkezés után. Az azonnali megkönnyebbülés érdekében vigye fel ujja hegyével közvetlenül az érzékeny fogra, és gyengéden masszírozza naponta kétszer 1 percig. A tartós megkönnyebbülés érdekében naponta kétszer mosson fogkefét puha kefével, ügyelve arra, hogy a fogak minden érzékeny területét megtisztítsa.

Figyelmeztetés
6 éves és idősebb gyermekek: használjon borsónyi mennyiséget a fogak alá. felügyelet a felnőttek fogmosásakor, hogy minimalizálja a lenyelést. Ha a fluoridot más forrásból veszik, forduljon fogorvosához vagy háziorvosához.

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse