NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

LANAFORM - H-200 Smart ultrahangos párásító

LANAFORM - H-200 Smart ultrahangos párásító

Cikksz.:5410984112685
Gyártó:Lanaform
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
LANAFORM - H-200 Smart ultrahangos párásító, Lanaform H-200C intelligens ultrahangos párásító ideális akár 30 m2-es helyiségekhez. 2000 ml-es víztartályának és intelligens mobil vezérlésének köszönhetően kényelmes és hatékony párásítást biztosít.
Elérhetőség
Elérhetőség: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
43.100 Ft Ár: 43.100 Ft
Megosztani Facebookon

LANAFORM - H-200 Smart ultrahangos párásító, Lanaform H-200C intelligens ultrahangos párásító ideális akár 30 m2-es helyiségekhez. 2000 ml-es víztartályának és intelligens mobil vezérlésének köszönhetően kényelmes és hatékony párásítást kínál.

Lanaform H-200C intelligens párásító
-Ultrahang technológiát használ
-Kapacitású víztartály 2 l
-Párásító kapacitás 300 ml/h
-Higrométer
-3 intenzitási lehetőség
-Időzítő funkció
-A tartály felső feltöltése
- 30 m alapterületű helyiségekhez?
- Illóolajok diffúziója
- Hangulatfény
-Érintőkijelző
- Vízkő elleni szűrő
-Hálózati tápellátás

A Lanaform H-200C intelligens beltéri levegő-párásító 3 diffúziós móddal és egy páratartalom-érzékelővel rendelkezik, amely figyeli a levegő minőségét és beállítja a kibocsátást, hogy a páratartalom a kívánt szinten maradjon. Az értesítés figyelmezteti Önt, ha fel kell tölteni a tartályt, és automatikusan kikapcsolja a párásítót. A Lanaform H-200C párásító az új ge részepárásítók olyan változatai, amelyekben a tartályt felülről töltik fel. Az ilyen töltés a szállítófogantyúval együtt jelentősen megkönnyíti a tartály feltöltését és ürítését, illetve tisztítását. A párásító kijelzője minden szükséges információt megad, és nem csak a páratartalom szintjét mutatja, hanem az időzítőt és az alkalmazott üzemmódot is. A 300 ml/h kibocsátással és 3 diffúziós móddal a H-200C párásító sokoldalúságát mutatja. A 2 literes tartály akár 12 órán át is üzemel, míg az önszabályozó higrosztát 40 és 90% között tartja a levegő páratartalmát. A párásító a Lanaform Connect alkalmazáson keresztül is vezérelhető. A könnyen használható alkalmazás vizuális felülettel rendelkezik a levegő minőségének bárhonnan történő nyomon követéséhez és szabályozásához. Az ultrahangos 360 fokos porlasztás biztosítja a párásított levegő egyenletes eloszlását a helyiségben. Az ultrafinom gőz optimálisan oszlik el a helyiségben. Élvezze az illóolajok jótékony hatását, ha néhány cseppet cseppent a víztartályába. A változó színű hangulatvilágítás dekoratív hatást kölcsönöz a belső térnek. A vízkő elleni antibakteriális zeolit ​​szűrőbetét tiszta és higiénikus páraelvezetést biztosít.

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse