NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

LANAFORM - WL-100C Multifunkcionális SMART napfelkelte és naplemente szimulátor rádió ébresztőórával

LANAFORM - WL-100C Multifunkcionális SMART napfelkelte és naplemente szimulátor rádió ébresztőórával

Cikksz.:5410984113644
Gyártó:Lanaform
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
LANAFORM - WL-100C Multifunkcionális SMART napkelte és napnyugta szimulátor rádiós ébresztőórával, A Lanaform WL-100C multifunkcionális világító rádiós ébresztőóra fehér színben, forradalmi funkciójának köszönhetően szimulálja a napkeltét és a napnyugtát, aminek köszönhetően elalszik vagy felébred természetesebben. Van benne állítható dupla ébresztőóra szundi funkcióval, FM rádió, de használhatod éjszakai lámpaként is
Elérhetőség
Elérhetőség: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
25.125 Ft Ár: 25.125 Ft
Megosztani Facebookon

LANAFORM - WL-100C Multifunkcionális SMART napkelte és napnyugta szimulátor rádiós ébresztőórával. A Lanaform WL-100C multifunkcionális világító rádiós ébresztőóra fehér színben szimulálja a napkeltét és a napnyugtát, köszönhetően a forradalmi funkciónak, amelynek köszönhetően elalszik vagy természetesebben ébredj fel. Állítható kettős ébresztőórával rendelkezik szundi funkcióval, FM rádióval, de éjszakai lámpaként is használható.

Lanaform WL-100C
Elaludni és felfrissülten ébredhet a hajnali szimulátornak és az alkonyatnak köszönhetően, amely alkalmazkodik az Ön igényeihez.
- Napkelte és napnyugta szimulátora - elalváskor és ébredéskor is elkíséri Önt
- Éjszakai fény és változtatható LED lámpa
-A Lanaform Connect alkalmazás segítségével több funkció gyors és egyszerű beállítási lehetősége
-Állítható ébresztőóra különböző időpontokban
-Ébresztés FM rádióval vagy 6 hanggal (csiripelés) madarak, tenger hangja, ...)
-Szundi funkció az alvás meghosszabbításához
-30 állítható fényerősség
-Töltés USB-kábellel

A fokozatos fényváltásnak köszönhetően ez a készülék elalváskor és ébredéskor is elkíséri Önt. Reggel fényének intenzitása 30 perc alatt fokozatosan növekszik, amíg a felkelő napot utánzó élénksárga fény meg nem jelenik. Este, akárcsak a naplemente, a sugarai fokozatosan kikapcsolnak az Ön által választott időre (15, 30 vagy 60 percre), amíg el nem alszik. A készülék 6 semleges hanggal, valamint FM rádióval rendelkezik. Éjszakai lámpaként is funkcionál – választhat, hogy alkalmazkodik a környezetéhez, vagy teljesen kikapcsolja, hogy alvás közben élvezze a sötétséget. A szundi funkcióval ellátott kettős ébresztőóra jelenléte és az FM-rádió vagy hangok (természet hangjai, tenger hangja stb.) általi felébresztése szintén örömet okoz. Könnyedén testreszabhatja a szimulátort a Lanaform Connect alkalmazás segítségével. Közvetlenül okostelefonjáról programozhat témákat és fényerősséget. Ezenkívül beprogramozhat ébresztéseket, kiválaszthat hangokat, vagy megadhatja, hogy melyik rádióállomáshoz szeretne csatlakozni.

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse