NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

REER - LovelyFriends étkészlet

REER - LovelyFriends étkészlet

Cikksz.:4013283220207
Gyártó:Reer
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
REER - LovelyFriends étkészlet
Elérhetőség
Elérhetőség: 7 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
9.400 Ft Ár: 9.400 Ft
Megosztani Facebookon
Gyermek étkészlet "LovelyFriends"

- különösen könnyű és törhetetlen anyag - mosogatógépben és mikrohullámú sütőben használható (max. 600 W) - megfelel az EN 14372 biztonsági szabványnak - Anyaga: 80%-ban megújuló nyersanyagból készült anyagok, mint a cukor és a német fa - Használat: Az első használat előtt és minden használat után enyhe mosogatószerrel mossa el forró vízben vagy a felső kosárban lévő mosogatógépben. - Amikor ételt melegít a mikrohullámú sütőben, az ételeket mindig egyenletesen keverje össze! Az anyag károsodásának elkerülése érdekében soha ne tegye ki az edényeket extrém hőnek!

Egyek a kicsiknek és a környezetünknek
Reggeli, ebéd vagy vacsora, minden étkezés lehetőség a kisgyermekek számára kísérlet. A Growing sorozat edénykészlete különösen alkalmas az önálló étkezés megtanulására - méretük és súlyuk optimálisan igazodik a kisgyermekek motorikus képességeihez és erejéhez. Az erőforrásokat megtakarító termelési folyamatnak köszönhetően termesztésünk különösen fenntartható, ami lehetővé teszi számunkra, hogy hozzájáruljunk bolygónk védelméhez és ezáltal gyermekeink jövőjéhez.
Evés közben élvezetesebbé vált
A gyerekek által kedvelt színeknek és motívumoknak köszönhetően. A vidám színekben pompázó étkészletből elfogyasztott ételek automatikusan sokkal jobb ízűek, mert nem csak maga az étel dönti el, hogy gyermeke élvezni fogja-e az ételt. Ezért az étkészletek az élénk színek tökéletes kombinációját biztosítják, és színesen díszített asztalt varázsolnak – teljesen összhangban gyermeke ízlésével. Ez felkelti a kíváncsiságot és az érdeklődést az ételek iránt, és támogatja az aktív étkezési szokások kialakulását.
Robusztus és könnyen gondozható
Hosszú távú használat biztosítása Különösen akkor, amikor kisgyermekek tanulnak enni, elég gyakoriak a tálak. és sokat használandó tányérok . Robusztus felületének köszönhetően a reer edények ellenállnak a mindennapi gyermekek általi nehéz körülményeknek, és mikrohullámú sütőben is problémamentesen használhatók. Az edények mosogatógépben is tisztíthatók, ami különösen kényelmes és higiénikus karbantartást tesz lehetővé.
Az első étkezési próbálkozásokhoz
Gyermekeknek megfelelő edénykészlet Minden termesztőedény (1x tányér, 1x tál, 1x) csésze, 1x kanál, 1x villa) jól átgondolt részletekkel rendelkezik, amelyek támogatják a kicsiket az első önálló étkezés során. Például a széles tanulási evőeszközök megkönnyítik gyermeke számára az evőeszközök biztonságos és kényelmes megfogását. A megemelt szélű tányér megakadályozza, hogy gyermeke lenyomja az ételt a tányérról. Egy ideálisan összeillesztett készlettel nem csak sok örömet szerezhetsz gyermekednek, hanem ajándékként is mosolyt csal az unokahúgok, unokaöccsek és mások arcára.
Támogatja az önálló étkezést
Gyakorlati ill. könnyű Ahhoz, hogy gyermeke önállóan étkezzen, különösen jó tapintó tulajdonságokkal kell rendelkeznie a gyermekételeknek. A reer edények természetesen matt felületi szerkezete jól érzi magát a kézben, és megkönnyíti gyermeke megfogását és megtartását. Az egyes edények mérete és súlya ideális a gyermekek kezéhez, és a tárgyak egész gyermekkorban használhatók.
Nincs sérülésveszély
A maximális biztonság érdekében Growing termékcsaládunk minden egyes edénydarabja kizárólagosan lekerekített élek - a törhetetlen anyaggal kombinálva garantálják a biztonságos használatot, és időtlenül elegáns megjelenést kölcsönöznek a Growing étkészletnek. Különösen akkor, ha egy gyermek először kísérletezik az étellel, nem mindig lehet megakadályozni a tányérok és csészék leesését. Az anyag véd a törések és hasadás ellen, ami különösen veszélyes lehet a kisgyermekek számára.
Káros anyagoktól mentes (BPA, melamin és PVC)
Így az étel egészséges marad Ha az élelmiszert melamint tartalmazó edényben tárolják vagy melegítik , káros melamin és formaldehid szabadul fel az edényekből és kerül át az élelmiszerbe. Ezért különösen fontos, hogy ne csak a jó ételekre figyeljünk, hanem az edényekhez használt anyagokra is. Növekvő étkészleteink 80%-ban megújuló nyersanyagokból, például fából és cukorból állnak, és mentesek melamintól, BPA-tól és PVC-től (független vizsgálólaboratórium tesztelte).
Különféle felhasználások
Beleértve, mikor és hol Kiváló minőségű gyermek Az étkészlet ideális a mindennapi használatra, de jó alternatíva az eldobható edényekhez a saját négy falán kívül is. Az étkészlet egymásra rakható, helytakarékosan tárolható és szállítható. Könnyűsége és törhetetlensége tökéletes kempingezéshez, piknikhez és egyéb kirándulásokhoz is.
Környezetbarát és fenntartható
Gyermekeink és a természet szeretetéért Családi vállalkozásként a gyermekiparban a természettel és annak nyersanyagaival kapcsolatos felelősségteljes és fenntartható tárgyalás logikus következménye a jövő generációjának védelmében. A gyerekeknek szánt edények 80%-ban megújuló nyersanyagokból, például fából és cukorból készülnek.

Részletek:
- különösen könnyű és robusztus - mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is használható (max. 600 W) - megfelel az EN 14372 biztonsági szabványnak - BPA, PVC és melamin nélkül
Anyaga: 80%-ban megújuló erőforrásokból, mint például cukor, német fa
Szín: színes
Tartalom: 1x tányér, 1x tál, 1x csésze, 1x villa, 1x kanál
Csomag mérete: 230 x 70 x 230 (H x SZ x M)

Megjegyzések
Tálalás előttMindig ellenőrizze az étel hőmérsékletét, hogy elkerülje a leforrázást. A termék csak arra a célra használható, amelyre azt rendelték. Ez a termék nem játék, csak felnőtt felügyelete mellett használható. Ne használja, ha sérülés jelei láthatók.
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse