NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

INJUSA - 19002 Gyermek futóbicikli NEOX MINNIE

INJUSA - 19002 Gyermek futóbicikli NEOX MINNIE

Cikksz.:8410964190020
Gyártó:INJUSA
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
INJUSA - 19002 Gyermek futóbicikli NEOX MINNIE
Termékváltozók
Available in 4 variants
INJUSA - 1901 Gyermek futóbicikli NEOX REPSOL
INJUSA - 1901 Gyermek futóbicikli NEOX REPSOL
Név szerint: INJUSA - 1901 Gyermek futóbicikli NEOX REPSOL
Cikksz.: 8410964019017
Elérhetőség: 5 nap
0
You save: 3%
Rendes ár: 22.910 Ft
Product Price: 22.223 Ft
INJUSA - 19002 Gyermek futóbicikli NEOX MINNIE
INJUSA - 19002 Gyermek futóbicikli NEOX MINNIE
Név szerint: INJUSA - 19002 Gyermek futóbicikli NEOX MINNIE
Cikksz.: 8410964190020
Elérhetőség: 5 nap
0
You save: 4%
Rendes ár: 24.260 Ft
Product Price: 23.532 Ft
INJUSA - 1903 Gyermek futóbicikli NEOX PAW PATROL
INJUSA - 1903 Gyermek futóbicikli NEOX PAW PATROL
Név szerint: INJUSA - 1903 Gyermek futóbicikli NEOX PAW PATROL
Cikksz.: 8410964019031
Elérhetőség: 5 nap
0
You save: 4%
Rendes ár: 24.260 Ft
Product Price: 23.532 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: 5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
24.260 Ft Ár: 23.532 Ft
Megspórol: 3 %
Megosztani Facebookon
RAPPA - INJUSA 19002 Gyermek kidobó NEOX MINNIE

Az Injusa egy neves és tekintélyes spanyol márka, amely 1947 óta működik a piacon. Kiváló minőség és részletes tervezési feldolgozás jellemzi, beleértve a licencelt modellek gyártását (Porsche, BMW, Mercedes, Honda, KTM stb.). A játékokat közvetlenül Spanyolországban gyártják, 100%-ban megfelelve a fenntartható fejlődésnek. Évente 850 000 játékot gyárt, amit szállítés több mint 120 országba. Kínálatában akkumulátoros elektromos járművek, evolúciós triciklik, triciklik, terepkerékpárok, pedálos járművek, motorkerékpárok, kerékpárok és kerti játékok találhatók A NEOX MINNIE gyerek kidobó a licencelt MINNIE sorozatba tartozik, mely 10 hónapos kortól gyermekek számára készült. Találsz benne kidobókat, evolution, elektromos és pedálos triciklit, sőt kerti játékokat is. Ez egy nagyon stabil reflektor kislányoknak, licences változatban, pasztell rózsaszín színekben. A kidobógép praktikus fogantyúval van felszerelve a könnyű hordozhatóság érdekében, amely a kormány mögött található Tartozékok és felszerelések:• Jogosítvány: Minnie• Nagy, széles kerekek a kiváló stabilitás és biztonság érdekében• Ergonomikusan kialakított ülés• Elforgatható első kerék• Fogantyú a könnyű hordozhatóságért a felső részben hátul kormánnyal• Maradandó és vízálló díszítés (IML rendszer)• Ülés/nyereg magassága a talajtól: 33 cm• Kormány magassága a talajtól: 49 cm• Kerék anyaga: műanyag• Kerékátmérő: 23 cm• Terhelhetőség: 30 kg-ig• A termék súlya: 2 ,6 kg• A termék méretei: 69 x 27,5 x 49 cm• Javasolt életkor: 18 hónapos kortól• Spanyolországban készült További információ:• Gyönyörű spanyol dizájn• Precíz megmunkálás• Nagyon egyszerű kezelés maga a játék során• Anyaga: fém, műanyag• Csomagolás : ingyenesen tárolva
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Gyermek kidobók 2 kerék / két kerék

Gyermek kidobók 2 kerék / két kerék

A 2 kerekű gyerek ugrabugrálók remek közlekedési eszközök a gyerekek számára, melyet 3 éves kortól használhatnak. Pedálok nélküli egynyomú kerékpárként értjük, ahol a gyermek a lábugrás után megy, és egyensúlyt kell tartania. A kétkerekű gyerek kidobó elve az, hogy a gyerekek saját maguk tanulják meg taposni ezt a szállítóeszközt, köszönhetően a pedálok, láncok és oldalsó kerekek hiányának. Utódaid megtanulják jól egyensúlyozni őket, és könnyebb lesz számukra a kerékpározásra való átállás.

Gyermek kétkerekű kidobó vásárlása mellett dönt? Kíváncsi vagy, melyik babakidobó a legjobb gyermeked számára? Bátran beszélgessetek a kidobóról ismerőseitekkel, barátaitokkal, és osszátok meg az érdekes tapasztalatokat! A kidobó kiválasztásakor fontos a kor, az anyag, a minőség és az ár.

A gyerek kétkerekű kidobó előnyei

A gyermek kidobók biztonságos szórakozást jelentenek gyermekei számára, és egyben fejlesztik gyermeke koordinációját, így a gyermek simán átmegy a gyermek kidobójáról a kerékpárra .

A szülők értékelni fogják, hogy nem kell a gyerek után futniuk, és nem kell egyensúlyozniuk az út első méterein oldalsó kerekek nélkül.

Nagy előnye, hogy a gyerek teljesen intuitív módon tanulja meg az egyensúlyt, mert lábával könnyen eléri a talajt és egyben nagyon gyorsan megtanul a kidobójával is kanyarodni, ami kerékpárra váltáskor is nagy előny.

Jelenleg egy népszerű mesefigura licencével készülnek kétkerekű gyerek ugrálók , fiúk és lányok számára is változatos színkombinációban.

Kiegészítők gyermek kétkerekű kidobókhoz

Javasoljuk, hogy biztonsági okokból biztosítson gyermeksisakot gyermekeinek. Ezeket különböző méretekben kínáljuk. Lány- és fiúsisakok is kaphatók. A gyerekek a kerékpározás mellett gördeszkázáshoz, korcsolyázáshoz és egyéb sportokhoz is használhatják a sisakot .

A kétkerekű gyermek ugrálógépek manapság mélyen kivágott konstrukcióval készülnek, amely javítja és bővíti a végső egyensúlyi edzést azáltal, hogy többféleképpen lovagolhat a gyermek. A gyerek két lábbal keresztben tud járni, az egyik lába az emelvényen nyugszik, a másik ugrál, nagyobb sebességnél mindkét lábát az emelvényre tudja helyezni, és akkor valóban úgy közlekedik, mint egy bicikli. Ez a kikapcsolás azonban mindig biztonságos be- és kiszállást tesz lehetővé, még ütközés esetén is.

A kínálatban 2 kerekű gyerek ugrálót találsz a vezető Puky, Falk, Chicco, Hauck, Injusa gyártóktól.