NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

FILLIKID - Lábzsák Kinley sage

FILLIKID - Lábzsák Kinley sage

Cikksz.:9120110469939
Gyártó:Fillikid
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
FILLIKID - Lábzsák Kinley sage
Elérhetőség
Elérhetőség: 7 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
23.510 Ft Ár: 23.510 Ft
Megosztani Facebookon

Kinley téli táska
A Kinley téli táska ideális társ a hideg téli napokon. Ergonomikus ülésekhez és babakocsikhoz (Bugaboo, joolz, Hartan) alkalmas. Vízlepergető és szélálló külső anyagával és puha anyagával a Coral Fleece optimális védelmet nyújt a hideg és a nedvesség ellen. A belső anyag ezenkívül védve van a szennyeződésektől. Gyermeke kellemesen meleg lesz, függetlenül attól, hogy milyen időjárási körülmények között szeretne utazni. Speciális L-alakja megakadályozza, hogy kicsússzon a babakocsiból, így sokkal jobban tart, mint a hagyományos lábvédők.
A körbefutó cipzárnak köszönhetően a táska részben vagy teljesen kicipzározható. Ez megkönnyíti a gyermek behelyezését és eltávolítását a hordozóból. Az oldalsó két gomb lehetővé teszi az elülső rész lehajtását, így gyermeke védve van a huzat ellen.

Részletek:
- ergonomikus ülésekhez és babakocsikhoz is alkalmas (Bugaboo, joolz, Hartan)
- speciális L forma (megakadályozza a csúszást)
- körbefutó cipzár
- két gomb az oldalán
- mosógépben mosható 30°C-on< br />- nem fehéríthető, nem szárítható szárítógépben, nem vasalható, nem tisztítható szárazon
- külső anyag: 100% poliészter (vízlepergető, szélálló)
- belső anyag: 100 % Korall gyapjú

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Fusaky

Fusaky

A Fusak a gyermekek téli alapfelszereléséhez tartozik, hogy megvédje a hidegtől, fagytól és hasonlóktól. Használhatja sportbababababa, mélyfürdőbe, golfbababababa, de autóülésbe is. A Fusaky születéstől 3 éves korig alkalmas gyermekek számára.

Az anyag, amelyből a gyermek polár kabátok készülnek, kiváló minőség jellemzi, ellenáll a szélnek és a víznek. Készülhetnek báránygyapjúból vagy például műszálból, plüssből és gyapjúból.

Fusaky gyerekeknek , melyek plüss vagy gyapjú anyagból készültek, használhatod sétálni az erdőben, a természetben, a városban. A gyapjú párnákhoz képest alacsonyabb hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkeznek. Áruk alacsonyabb.

Természetes gyapjúból készült gyapjú gyerekdzseki használatát javasoljuk a leghidegebb napokon. Hőszabályozó tulajdonságaik jobbak, így a gyerekek tökéletesen védve vannak a fagytól.

Az anyag, amelyből a tasak készült, nagyon jól karbantartott. Kellemes tapintású és szélálló. Karbantartásuk során továbbra is be kell tartani a címkén vagy a betegtájékoztatóban található gondozási jelzéseket.

A fusakov típusai

Vásárlás előtt érdemes átgondolni, hogy milyen típusú gyapjút választunk.

Fontos, hogy milyen időszakban fogja használni. Gondolja át azt is, mennyi ideig szeretné használni.

A Fusak születéstől kb. 12 hónapos korig ideális minden 0+ csoportos autósüléshez, babakocsihoz, hordtáskához, tálcához. 3 és 5 pontos biztonsági övekhez alkalmasak.

A születéstől 3 éves korig tervezett Fusak együtt nő gyermekével. Ezeknek a táskáknak az alsó fedelét lecsatolhatja és leveheti. Az ilyen levehető rész előnye például, hogy méretei beleférnek egy mély kádba, de akár autósülésbe vagy sportbabababa is.

A nyári, átmeneti típusú gyapjúdzsekik használatát babakocsi betétként vagy babakocsiként javasoljuk .

A csomagolótáska alkalmas autóülésekre , babakocsikra , kiságyakra . Hideg napokon takaróként is használhatod.

Lehetőség van például szennyeződésgátló cipővédők vásárlására.