NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

KINDERKRAFT - Utazóágy Sofi plusz szürke

KINDERKRAFT - Utazóágy Sofi plusz szürke

Cikksz.:KLSOFIPLGRY0000
Gyártó:Kinderkraft
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
KINDERKRAFT - Utazóágy Sofi plusz szürke
Elérhetőség
Elérhetőség: 5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
48.460 Ft Ár: 48.460 Ft
Megosztani Facebookon

Ez a SOFI PLUS - egy stílusos 4 az 1-ben kiságy, amely minden otthon dísze lesz. A kiságy kialakításának köszönhetően minden gyermek különlegesnek érzi magát benne. A SOFI PLUS nagyon könnyű, és mindössze 5 másodperc alatt kompakt méretre összecsukható. Ezen kívül kiságyként, bölcsőként, járókaként és utazóágyként is funkcionál. A matrac 2 szintre állíthatóságának köszönhetően a gyermek életének első napjaitól kb 3 éves koráig használható. A legmagasabb szint a babák számára van fenntartva, a matrac ebbe a pozícióba állításával praktikus tárolóhelyet is kialakít a matrac alatt, például a gyermekkellékek számára. A legalsó szint egy járóka, ahol a gyermek játszhat. Ha a baba sírni kezd, csak mozgassa az ütközőket, és a finom ringató megnyugtatja a babát.


'Multifunkciós kiságy sok éven át
A SOFI PLUS születéstől kb. 3 éves korig szolgál. Először is egy ideális otthoni babaágy lesz 2 szintben elhelyezhető matraccal és egy kiskagylóval, majd egy járókával és egy utazóággyal. A járóka praktikus bejárattal rendelkezik a már mászó gyerek számára. Ennek köszönhetően a gyermek szabadon be- és kiléphet a játszótérről – természetesen szülői felügyelet mellett.

Összetétel 5 másodperc alatt
A SOFI PLUS innovatív kialakításának köszönhetően a kiságy 5 másodperc alatt szét- és összecsukható szerszámok nélkül. Kompakt méretre összehajtható a könnyű tárolás és szállítás érdekében.

Ideális utazáshoz
A SOFI PLUS egy rendkívül könnyű kiságy. A készletben található utazótáskának köszönhetően könnyedén magaddal viheted utazásaidra. A kompakt méretek lehetővé teszik, hogy a gyermekágyat könnyen elrejtse még egy kis autó csomagtartójában is.

Gyermek ellenőrzés alatt
A kiságy oldalfalai hálóból készültek, ami jó rálátást biztosít a gyermekre. Ennek köszönhetően, függetlenül attól, hogy a gyerek alszik vagy játszik a járókában, mindig rajta lesz a szemed. A háló a meleg napokon is jól fog szolgálni, amikor gyermeke a szabadban játszik.

Matrac huzattal
A SOFI PLUS-hoz pamut huzatú matrac tartozik. Kivehető, kimosható, ha koszos lenne. A készlet 2 db hozzáillő lapot is tartalmaz.

Technikai paraméterek:
Anyagok:
- felső él: alumínium
- keret: acél
- huzat és lepedők: pamut
- huzat: poliészter

Méretek:
- kibontva: hossza 107 cm, szélessége 63 cm, magassága 71 cm;
- összecsukva: hossza 97 cm, szélessége 63 cm, magassága 14 cm

A kiságy maximális teherbírása: 15 kg
A kiságy súlya: 8,2 kg

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse