NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

REER - Étkezőkészlet WildLife

REER - Étkezőkészlet WildLife

Cikksz.:4013283220108
Gyártó:Reer
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
REER - Étkezőkészlet WildLife
Elérhetőség
Elérhetőség: 7 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
9.400 Ft Ár: 9.400 Ft
Megosztani Facebookon

"WildLife" gyermek étkészlet

- különösen könnyű és törhetetlen anyag
- mosogatógépben és mikrohullámú sütőben használható (max. 600 W)
- megfelel az EN 14372 biztonsági szabványnak
- Anyaga: 80%-ban megújuló nyersanyagokból, például cukorból és német fából készült
- Használat: Első használat előtt és minden használat után enyhe tisztítószerrel mossuk le meleg víz vagy mosogatógép a felső kosárban.
- Ha mikrohullámú sütőben melegít ételt, az ételt mindig egyenletesen keverje össze! Az anyag károsodásának elkerülése érdekében soha ne tegye ki az edényeket extrém hőhatásnak! kísérletezésre. A Growing sorozat edénykészlete különösen alkalmas az önálló étkezés megtanulására - méretük és súlyuk optimálisan igazodik a kisgyermekek motorikus képességeihez és erejéhez. Az erőforrásokat megtakarító termelési folyamatnak köszönhetően termesztésünk különösen fenntartható – lehetővé téve számunkra, hogy hozzájáruljunk bolygónk védelméhez és így gyermekeink jövőjéhez.

Megnagyobbodott evés
a gyerekek által kedvelt színeknek és motívumoknak köszönhetően

A vidám színekben pompázó étkészletből elfogyasztott ételek automatikusan sokkal jobb ízűek, mert nem csak maga az étel dönti el, hogy gyermeke élvezni fogja-e az ételt. Ezért az étkészletek az élénk színek tökéletes kombinációit biztosítják, és színesen díszített asztalt varázsolnak – teljesen összhangban gyermeke ízlésével. Ez felkelti a kíváncsiságot és az érdeklődést az ételek iránt, és elősegíti az aktív étkezési szokások kialakulását.A kisgyermekek enni tanításakor meglehetősen gyakori, hogy a tálakat és tányérokat széles körben használják. A robusztus felületnek köszönhetően a reer edények ellenállnak a mindennapi, gyermeki használat zord körülményeinek, és probléma nélkül használhatók a mikrohullámú sütőben. Az edények mosogatógépben is tisztíthatók, ami különösen kényelmes és higiénikus karbantartást tesz lehetővé.

Az első étkezési próbálkozásokhoz
gyerekeknek megfelelő edénykészlet

A Growing étkészlet minden darabja (1x tányér, 1x tál, 1x csésze, 1x kanál, 1x villa) jól átgondolt részletekkel rendelkezik, amelyek támogatják a kicsiket az első önálló étkezés során. Például a széles tanulási evőeszközök megkönnyítik gyermeke számára az evőeszközök biztonságos és kényelmes megfogását. A megemelt szélű tányér megakadályozza, hogy gyermeke lenyomja az ételt a tányérról. Egy ideálisan összeillesztett készlettel nemcsak sok örömet szerezhet gyermekének, hanem ajándékként is mosolyt csal az unokahúgok, unokaöccsek és mások arcára.

Támogatja a függetlenséget. étkezés
praktikus és egyszerű

Ahhoz, hogy gyermeke önállóan tudjon étkezni, a gyermek étkészleteknek különösen jó tapintó tulajdonságokkal kell rendelkezniük. A reer edények természetesen matt felületi szerkezete jól érzi magát a kézben, és megkönnyíti gyermeke megfogását és megtartását. Az egyes edények mérete és súlya ideális a gyermekek kezéhez, és a tárgyak egész gyermekkorban használhatók.

Nincs sérülésveszély
a maximális biztonság érdekében

Növekvő kínálatunkban minden egyes edény kizárólag lekerekített élekkel rendelkezik – a törhetetlen anyaggal kombinálva garantálják a biztonságos használatot, és időtlen, elegáns megjelenést kölcsönöznek a Growing edényeknek. Különösen akkor, ha egy gyermek először kísérletezik az étellel, nem mindig lehet megakadályozni, hogy a tányérok és csészék leesjenek. A törött anyag véd a töréstől és a hasadástól, ami különösen veszélyes lehet kisgyermekekre.

Káros anyagok nélkül (BPA, melamin és PVC)
így az étel egészséges marad
b>
Ha az élelmiszert melamint tartalmazó edényben tárolják vagy melegítik, akkor az edényekből káros melamin és formaldehid szabadulhat fel és kerülhet az élelmiszerbe. Ezért különösen fontos, hogy ne csak a jó ételekre figyeljünk, hanem az edényekhez használt anyagokra is. Növekvő étkészleteink 80%-ban megújuló nyersanyagokból, például fából és cukorból állnak, és mentesek melamin-, BPA- és PVC-től (független vizsgálólaboratórium tesztelte).

Több felhasználási lehetőség
ideértve azt is, hogy mikor és hol

A kiváló minőségű gyermekedények ideálisak a mindennapi használatra, de a saját négy falán kívül is jó alternatívát jelentenek az eldobható edényekhez. Az étkészlet egymásra rakható, így helytakarékosan tárolható és szállítható. Könnyűsége és törhetetlensége tökéletessé teszi kempingezéshez, piknikhez és egyéb kirándulásokhoz is.

Környezetbarát és fenntartható
gyermekeink és a természet szeretetéért
A gyermekiparban tevékenykedő családi vállalkozásként a természettel és annak nyersanyagaival kapcsolatos felelősségteljes és fenntartható magatartás logikus következménye a jövő generációjának védelmében. A gyerekeknek szánt Reer étkészlet 80%-ban megújuló nyersanyagokból, például fából és cukorból készül.

Részletek:
- különösen könnyű és robusztus
- alkalmas mosogatógéphez és mikrohullámú sütőhöz (max. 600 W)
- megfelel az EN 14372 biztonsági szabványnak
- BPA-, PVC- és melaminmentes

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse