NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

REER - Szervező pelenkázó szőnyegvel Growing

REER - Szervező pelenkázó szőnyegvel Growing

Cikksz.:4013283840719
Gyártó:Reer
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
REER - Szervező pelenkázó szőnyegvel Growing
Elérhetőség
Elérhetőség: 7 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
10.180 Ft Ár: 10.180 Ft
Megosztani Facebookon

Szervező pelenkázó alátéttel Termesztés

- RPET: 7 újrahasznosított PET palackból (0,5 l) készült
- nagy fő rekesz praktikus cipzárral, 2 palacktartók, 2 külső zseb és egy kivehető pelenkázóbetét
- Clip&Go: 2 karabinerrel az egyszerű fel- és levétel érdekében
- könnyen tisztítható a víz- és szennyeződéstaszító anyagnak köszönhetően

Jó felszerelés kirándulásokhoz
Még ha kint van, szüksége van néhány alapvető szükségletre kis kedvence jólétéhez. Pelenkák, nedves törlőkendők, üvegek csak néhány ezek közül. Egy jól becsomagolt pelenkázótáska mindent megtesz, hogy valóban minden kéznél legyen, amikor kint van.
A növekvő babakocsi-szervezővel nem csak egy olyan fiókkal rendelkezik, amely elegendő helyet kínál mindennek, amire szüksége van utazik a babával, de fenntartható társ is – mert 100%-ban újrahasznosított PET-palackokból készült.

Környezetbarát és fenntartható
7 PET-palackból készült
Az erőforrás-takarékos termelésnek köszönhetően a Növekvő babakocsi szervező különösen fenntartható – mert a REER is hozzá kíván járulni hazánk – és ezzel gyermekeink jövőjének – védelméhez. Ezért a Growing termékcsalád minden terméke megújuló vagy újrahasznosított alapanyagokból készül.
Emiatt poliésztert használtak a babakocsi rendszerezőjéhez, amely nem kőolajból készül, mint a hagyományos gyártási eljárásoknál, hanem újrahasznosított PET palackokból. A régi műanyag palackok újrahasznosítása nemcsak a hulladék mennyiségét csökkenti, hanem a fosszilis erőforrásokat is megtakarítja.

Minden kéznél van
az okos felosztásnak köszönhetően

A pelenka A táska nagy fő rekesszel rendelkezik extra tárolóhellyel, és elegendő helyet kínál minden szükséges változó igényhez. Az ügyes belső elrendezésnek köszönhetően a pelenkáknak és hasonlóknak megvan a helyük, és mindig kéznél van a kívánt tárgy.
Mindkét oldalon külön cumisüveg vagy termosz bögrére való tartó található. 2 további külső rekesz tökéletes helyet biztosít személyes tárgyai, például kulcsok, mobiltelefonok vagy pénztárcák tárolására.

Higiénikus pelenkázó
a praktikus pelenkázószőnyegnek köszönhetően
< br / > Ha hosszú időre utazik, végül ki kell cserélnie a baba pelenkáját. Annak ellenére, hogy vannak nyilvános pelenkázó állomások, nem akarja egyszerűen valaki más pelenkázó alátétére tenni a babát. Annak érdekében, hogy higiénikusan átöltözhesse babáját, amikor kint van, a pelenkázótáska egy további pelenkázóbetétet is tartalmaz. A kényelmes használat érdekében kivehető a táskából és külön használható. A szennyeződés- és vízlepergető anyagnak köszönhetően minden használat után gyorsan és egyszerűen tisztítható - a hosszú távú higiénikus használat érdekében.

Rugalmas szállítási lehetőségek
babakocsi táskaként vagy válltáskaként

A rendszerező könnyen rögzíthető a babakocsira. Amint azonban a babakocsit nem tudod magaddal vinni, például mert egy kávézóban szeretnél egy kis szünetet tartani gyermekeddel, a táska könnyen szállítható babakocsi nélkül is. Az állítható hosszúságú pántoknak köszönhetően a táska az egyik oldalon a váll felett vagy átlósan a teljes felsőtesten hordható, ízlés szerint. Egyszerű és rugalmas rögzítés a Clip&Go karabinernek köszönhetően
A pelenkázótáska 2 darab Clip&Go karabinerrel rendelkezik. Tépőzárral rögzíthetők a babakocsi fogantyújához, és lehetővé teszik a táska könnyű rögzítését a babakocsira: egyszerűen akassza a táskát a karabinerhez, és már indulhat is. Az eltávolítás után a klipek a babakocsin maradhatnak,
anélkül, hogy akadályoznák, és mindig készen állnak a következő használatra.

Biztonságosan zárva
a cipzárnak köszönhetően

A babakocsi rendszerező praktikus cipzárral záródik. Így biztos lehet benne, hogy semmi sem vész el az út során, és minden a helyén marad. Ha a cipzár zárva van, minden biztonságosan védett az esővíztől és a behatoló nedvességtől.

Termékrészletek:
- 2 az 1-ben: babakocsi rendszerezőként vagy válltáskaként használható
- Hasznos szervezési segéd: a legtöbb a fontos szükségletek mindig kéznél vannak egy praktikus pelenkázó matraccal utazáshoz
- nagy fő rekesz extra tárolóhelyhez praktikus cipzárral
- nagy belső rekesz a személyes értékek számára
- intelligens belső elrendezés, beleértve a tartó akár 2 palackhoz
- könnyen tisztítható a víz- és szennyeződéstaszító anyagnak köszönhetően
- Clip&Go: könnyű rögzítés és rugalmas eltávolítás karabinerekkel

Méretek: kb. 23 x 33 x 11 cm

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse