NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

REER - Plüss éjszakai lámpa Koko Koala

REER - Plüss éjszakai lámpa Koko Koala

Cikksz.:4013283524312
Gyártó:Reer
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
REER - Plüss éjszakai lámpa Koko Koala
Elérhetőség
Elérhetőség: 7 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
17.630 Ft Ár: 17.630 Ft
Megosztani Facebookon

Plüss éjszakai lámpa Koko Koala 
- plüss koala az összebújáshoz és elalváshoz
- nyugtató fényvetítés csillagos égbolttal és változással színek
- 30 perces időzítővel vagy folyamatos működéssel
- modern LED technológia
- 21 előre telepített altatódal és természethangok
- intelligens sírásérzékelő: automatikusan bekapcsol, ha a baba sír
- Tartalma: 1x plüss éjszakai lámpa, 3x AAA elem
- szín: szürke/fehér
- anyaga: poliészter, műanyag


A sötétben való eligazodás elősegítése
A kiegyensúlyozott alvás különösen fontos a gyermekek fejlődése szempontjából, mivel különösen éjszaka dolgozzák fel az újonnan szerzett benyomásokat. Sok gyerek azonban már kiskorában félni kezd a sötéttől, ami megakadályozhatja a nyugodt alvást. Az éjszakai árnyak és hangok könnyen fenyegetőnek tűnhetnek egy kis ember számára, és valójában egy ismerős szoba furcsa hellyé válik, amely negatívan megindítja a gyermek képzeletét.
A plüss koala éjszakai lámpával gyermeke nem csak egy puha, ill. bújós társ az éjszakára, de egyben segítő is, ami segít elaludni. A szikrázó fényvetítés és a lágy fésülések segítségével ismerős környezetet és jobb tájékozódást biztosít a sötétben.


Csillogó világítás
Csillagos égbolt kivetítése színváltozással
Koko Koala megnyugtató csillagmintát vetít a mennyezetre, és elmeríti a gyerekszobákat varázslatos légkör. Az automatikus színváltásnak köszönhetően a csillagos égbolt finoman változtatja a színét pirosról zöldre, majd kékre. Ha szeretné, állandóan beállíthatja gyermeke kedvenc színét is. Az éjszakai fényt az időzítő 30 perc elteltével automatikusan kikapcsolja.


Lágy hangok a zenei funkciónak köszönhetően
A plüss koala zenei funkcióval is rendelkezik. Tíz klasszikus gyerekdal és tíz természethang gondoskodik arról, hogy az elalvás még kellemesebb legyen. Gyermeke kiválaszthatja, hogy kedvenc hangját folyamatos hurkon vagy az összes dalt egyenként szeretné hallani. A tíz különböző hangerőszint lehetővé teszi a környezeti dallamok és gyermeke igényeinek tökéletes alkalmazkodását.


Aranyos plüssjáték
Puha plüss éjszakai lámpa


Az imádnivaló koala maci bársonyosan puha barátot biztosít gyermekének, akivel játszhat, szerethet és ölelhet. De mindenekelőtt hűséges éjszakai társként segít a babának abban, hogy nyugodtan elaludjon és átaludja az éjszakát. Gyermeke kis játszótársához csak kiváló minőségű anyagokat használtak – nem tartalmaz BPA-t, PVC-t, ftalátokat és egyéb veszélyes káros anyagokat. Annak érdekében, hogy a koala mackó különösen sokáig bújós maradjon, eltávolíthatja a projektort a pocakjáról, és kézzel kimoshatja a Koko Koalát.


Automatikusan bekapcsol síráskor a beépített sírásérzékelőnek köszönhetően
A Koko Koala intelligens sírásérzékelővel rendelkezik. Amint Koko észleli, hogy a baba sír, a csillagvetítő és az altatódalok automatikusan bekapcsolnak, és körülbelül 5 percig bekapcsolva maradnak, hogy megnyugtassa a babát.


Intuitív, egyszerű gombok a rendkívül egyszerű használat érdekében.
A Koko Koala nagy, egyszerű gombokkal van felszerelve. Minden gomb egy egyszerű szimbólumot tartalmaz, amely biztosítja az intuitív kezelést. Ez megkönnyíti az éjszakai lámpa használatát, különösen gyermekek számára. A jobb gomb egyszerű megnyomásával a gyerekek be- és kikapcsolhatják a fény- és zenei funkciókat, illetve beállíthatják a hangerőt.

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse