NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

REER - Fali sorompó white

REER - Fali sorompó white

Cikksz.:4013283461402
Gyártó:Reer
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
REER - Fali sorompó white
Termékváltozók
Available in 3 variants
REER - Fali sorompó white
REER - Fali sorompó white
Név szerint: REER - Fali sorompó white
Cikksz.: 4013283461402
Elérhetőség: 7 nap
0
Rendes ár: 25.080 Ft
Product Price: 25.080 Ft
REER - Fali sorompó black
REER - Fali sorompó black
Név szerint: REER - Fali sorompó black
Cikksz.: 4013283461419
Elérhetőség: 7 nap
0
Rendes ár: 25.080 Ft
Product Price: 25.080 Ft
REER - Fali sorompó natur
REER - Fali sorompó natur
Név szerint: REER - Fali sorompó natur
Cikksz.: 4013283461471
Elérhetőség: 7 nap
0
Rendes ár: 25.080 Ft
Product Price: 25.080 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: 7 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
25.080 Ft Ár: 25.080 Ft
Megosztani Facebookon

Falsorompó
A sorompó praktikus moduláris elve: egyszerű telepítés fúrással, kevesebb, mint 10 perc alatt, a dugaszolható rendszernek köszönhetően.
Akadálymentes áthaladás az elbotlás veszélye nélkül: ideális még lépcsőn való használatra. Fokozatmentesen állítható szélesség 63-103,5 cm. Kettős zárrendszer. Kényelmesen nyitható mindkét irányba. Rugalmasan használható ajtó- vagy lépcsősorompóként. A csomagolás kis és praktikus mérete 60%-kal kevesebb csomagolási hulladéknak köszönhetően védi a környezetet.


Véd a lépcsőről való veszélyes leesések ellen
Amint gyermekei elkezdenek mászni, el akarják kezdeni felfedezni környezetüket. Ilyen fiatalon azonban még nem tudják felismerni és helyesen felmérni a veszélyt. Ez gyakran kisebb, de súlyosabb balesetekhez is vezethet. Annak érdekében, hogy a gyerekek élvezhessék az őket körülvevő világ gondtalan felfedezését, megfelelő óvintézkedéseket kell tenni környezetük biztonsága érdekében. A felcsavarható biztonsági sorompó segít megbízhatóan rögzíteni a lépcsőház területeit, megakadályozza a veszélyes leeséseket, és biztonságos környezetet teremt gyermeke számára.


Könnyen beállítható a praktikus dugaszolható rendszernek köszönhetően
Ez a csavaros biztonsági sorompó egy készlet, amelyet Ön is összeállíthat. Ez azt jelenti, hogy a csomagolása sokkal kisebb, mint a hagyományos biztonsági korlátoké.Az építkezés a csomagolási hulladék akár 60%-át takarítja meg, és így hozzájárul a környezet védelméhez.

A moduláris elvnek köszönhetően a sorompó gyorsan és egyszerűen összeszerelhető. A praktikus dugaszolható rendszer azt jelenti, hogy a sorompó minden része pillanatok alatt összeszerelhető, biztonságosan rögzítve egymáshoz, és a kívánt szélességre beállítva.
Az összeszerelt sorompó most az előre összeszerelt változatokhoz hasonlóan a kívánt helyre rögzíthető.


Akadálymentes csavaros lépcsősorompó

Mivel a felcsavarható biztonsági sorompó szilárdan a falhoz van rögzítve, nem igényel keretet (ellentétben a hasonló nyomáskorlátokkal). A lépcsősorompó nem igényel alacsonyabb keretet, így akadálymentes áthaladást tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy nincs miben megbotlani, így a sorompó különösen alkalmas a lépcső tetejének védelmére. Ezenkívül a teljes szélesség megmarad, mert nincs szükség oldalrudakra a rögzítéshez a nyílás szűkítéséhez.


Gyermekzár kettős nyitórendszerrel

Annak érdekében, hogy a gyerekek ne tudják feloldani a lezárt sorompót, aktív zárrendszerrel – kettős nyitómechanizmussal – volt felszerelve.Más szavakkal, két műveletre van szükség a biztonsági sorompó egyidejű feloldásához.A felnőttek azonban egy kézzel gyorsan kinyithatják. Egyszerűen nyomja meg a rudat. le és emelje oldalra a sorompót, akkor kinyitható.


Sok lehetséges alkalmazás a szilárd csavaros csatlakozásnak köszönhetően és simán változtatható szélesség beállítás
A biztonsági sorompó szilárdan a falhoz van csavarozva. Ez különösen alkalmassá teszi a felső és a védelemre. lépcső alja , mert ezeken a területeken különösen fontos a biztonságos rögzítés. Fokozatosan állítható 63-103,5 cm-es szélességének köszönhetően a lépcsősorompó sokféle helyen, nagy szélességben felszerelhető anélkül, hogy további bővítések szükségessége. lépcsők, ajtók vagy szélesebb átjárók rögzítésére is használható.


Gyermekbiztos kialakítás az európai biztonságnak megfelelően szabványokra
A csavaros biztonsági sorompó egyesíti az összes lényeges biztonsági szempontot, amely a biztonsági korlátokhoz szükséges.75 magasságban cm és a létrafokként használható keresztrudak nélkül kisgyermekek számára rendkívül nehéz átmászni.Kompakt és lekerekített formája megakadályozza a becsípődést a sorompó teljes felületén, védi az ujjakat a becsípődéstől, még a csuklópánt területén. Továbbá csak nem ártalmas anyagokat használtak a gyártás során, amelyek 100%-ban biztonságosak a gyerekekkel való érintkezés szempontjából. Az egyszerű felépítés, amely lehetővé teszi hibátlan összeszerelés, garantálja a biztonságot, ha az E szabványnak megfelelően használják N 1930: 2011."
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse