NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

REER - Nyomászáró sorompó/fali white

REER - Nyomászáró sorompó/fali white

Cikksz.:4013283461303
Gyártó:Reer
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
REER - Nyomászáró sorompó/fali white
Termékváltozók
Available in 2 variants
REER - Nyomászáró sorompó/fali white
REER - Nyomászáró sorompó/fali white
Név szerint: REER - Nyomászáró sorompó/fali white
Cikksz.: 4013283461303
Elérhetőség: 7 nap
0
Rendes ár: 29.790 Ft
Product Price: 29.790 Ft
REER - Nyomászáró sorompó/fali black
REER - Nyomászáró sorompó/fali black
Név szerint: REER - Nyomászáró sorompó/fali black
Cikksz.: 4013283461310
Elérhetőség: 7 nap
0
Rendes ár: 29.790 Ft
Product Price: 29.790 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: 7 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
29.790 Ft Ár: 29.790 Ft
Megosztani Facebookon

Nyomásszóró/falra szerelhető sorompó
Gyakorlati moduláris elv: egyszerű összeszerelés kevesebb, mint 10 perc alatt a dugaszolható rendszernek köszönhetően. A kis és praktikus csomagolási méret 60%-kal kevesebb csomagolási hulladéknak köszönhetően védi a környezetet.
2 rögzítési lehetőség: nyomáskiegyenlítés vagy csavarozás. Bakadálymentes áthaladás elbotlás veszélye nélkül: ideális akár lépcsőn való használatra. Fokozatmentesen állítható szélesség 63-106 cm. Kettős zárrendszer. Kényelmesen nyitható mindkét irányba. Az L rugalmasan használható ajtóként vagy lépcsősorompóként.


Megvédi gyermekeit a veszélyes balesetektől az otthonában
Amint gyermekei elkezdenek mászni, fel akarják fedezni környezetüket. Ilyen fiatalon azonban még nem tudják felismerni és helyesen felmérni a veszélyt. Ez gyakran kisebb, de súlyosabb balesetekhez is vezethet. Annak érdekében, hogy a gyerekek élvezhessék az őket körülvevő világ gondtalan felfedezését, megfelelő óvintézkedéseket kell tenni környezetük biztonsága érdekében. A nyomástágulás és a csavaros biztonsági akadály segít megbízhatóan megvédeni a lépcsőt és megakadályozni a veszélyes leeséseket. A gyerekek nem juthatnak be olyan helyiségekbe, ahol potenciális veszélyforrások leselkednek (pl. éles tárgyak, gyógyszerek, tisztítószerek, kandallók stb.).


Könnyen beállítható a praktikus bedugható rendszernek köszönhetően
Afestett és csavaros biztonsági korlátot készletként szállítjuk, amelyet Ön is összeállíthat.Ez azt jelenti, hogy a csomagolása sokkal kisebb, mint a hagyományos biztonsági korlátoké.Az építkezés a csomagolási hulladék akár 60%-át takarítja meg, így hozzájárul a környezet védelméhez.


A moduláris elvnek köszönhetően a sorompó gyorsan és egyszerűen megépíthető. A praktikus dugaszolható rendszer azt jelenti, hogy a sorompó minden része pillanatok alatt összeszerelhető, biztonságosan rögzíthető egymáshoz és a kívánt szélességre állítva. A kész sorompó most már az előre összeszerelt változatokhoz hasonlóan a kívánt helyre rögzíthető.


Akadálymentes és teljes szélesség, ha felcsavarozható biztonsági korlátként használják
A biztonsági sorompó egyesíti a felcsavarható és nyomástágulási akadályok összes előnyét. A nyomásra szerelt sorompókkal ellentétben ennek a sorompónak nincs kerete. Ez ideálissá teszi a falra csavarozott lépcsősorompóként való használatra. Akadálymentes áthaladás az alsó részben lévő keret eltávolításának köszönhetően lehetséges. Ez azt jelenti, hogy nincs miben megbotlani, így a sorompó különösen alkalmas a lépcső tetejének védelmére. Ezenkívül a teljes szélesség megmarad, mert nincs szükség oldalrudakra a rögzítéshez a nyílás szűkítéséhez.


Gyors szerelés fúrás és csavarozás nélkül, ha nyomásgátlóként használják
Ha a biztonsági korlátot nyomástágulási gátként használják ajtók és átjárók rögzítésére, akkor kiváló gyors telepítés sérülés nélkül. A sorompó könnyen rögzíthető a járatba történő benyomással, szerszám nélkül. Ez lehetővé teszi, hogy a csúnya furatokkal ellátott ajtókeretek sérülése nélkül szerelhető fel – ideális bérelhető ingatlanokhoz. Ha fel szeretné oldani a sorompót, egyszerűen emelje ki a bilincsekből.


Gyermekzár kettős nyitórendszerrel
Annak érdekében, hogy gyermekei ne tudják kinyitni a lezárt sorompót, aktív zárrendszerrel - kettős nyitási mechanizmussal - szerelték fel. Más szavakkal, egyszerre két műveletet kell végrehajtani a biztonsági sorompó feloldásához. A felnőttek azonban gyorsan kinyithatják egy kézzel. Egyszerűen nyomja meg az oldalán lévő gombokat, és emelje fel a fogantyút a sorompó feloldásához.


Számos alkalmazási lehetőség a rugalmas telepítésnek és a folyamatosan változó szélességi beállításoknak köszönhetően

A biztonsági sorompó szilárdan a falhoz csavarozható vagy nyomással rögzíthető. Ha erősen a falhoz van rögzítve, akkor különösen alkalmas a lépcső tetején és alján lévő védelemre, mivel ezeken a területeken különösen fontos a biztos tartás. A 63-106 cm-es fokozatmentesen állítható szélességnek köszönhetően a sorompó számos helyen, sokféle szélességben felszerelhető további bővítések nélkül – ideális például széles átjárók blokkolására .


Gyermekbiztos kialakítás az európai biztonságnak megfelelően szabványok
A nyomás- és csavarkötésű biztonsági sorompó egyesíti az összes lényeges biztonsági szempontot, amely a védőkorlátokhoz szükséges. 72 cm magasságban és felszállóként használható keresztlécek nélkül, jkisgyermekek számára rendkívül nehéz felmászni. Kompakt és lekerekített formája megakadályozza a becsípődést..."
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse