NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

NILS - Hátizsák Camp NC1942 Ghoster zöld

NILS - Hátizsák Camp NC1942 Ghoster zöld

Cikksz.:5907695553482
Gyártó:Nils
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
NILS - Hátizsák Camp NC1942 Ghoster zöld
Termékváltozók
Available in 2 variants
NILS - Hátizsák Camp NC1942 Ghoster fekete
NILS - Hátizsák Camp NC1942 Ghoster fekete
Név szerint: NILS - Hátizsák Camp NC1942 Ghoster fekete
Cikksz.: 5907695553475
Elérhetőség: 5 nap
0
You save: 4%
Rendes ár: 16.280 Ft
Product Price: 15.629 Ft
NILS - Hátizsák Camp NC1942 Ghoster zöld
NILS - Hátizsák Camp NC1942 Ghoster zöld
Név szerint: NILS - Hátizsák Camp NC1942 Ghoster zöld
Cikksz.: 5907695553482
Elérhetőség: 5 nap
0
You save: 4%
Rendes ár: 16.280 Ft
Product Price: 15.629 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: 5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
16.280 Ft Ár: 15.629 Ft
Megspórol: 4 %
Megosztani Facebookon

A NILS Camp NC1942 Ghoster hátizsák 20 literes űrtartalommal egy strapabíró hátizsák, amely időjárástól függetlenül alkalmas városi sétákra és hegyi túrákra.

Kényelem minden lépésnél

A Ghoster modell párnázott vállpántokkal rendelkezik, amelyek egy állítható magasságú, műanyag csattal ellátott mellkasi pánttal rögzíthetők, valamint egy derékpánt, amely segít elosztani a hátizsák súlyát még intenzív tevékenységek során is. A vállpántok között egy hurok található a hátizsák kézben való hordozásához. Ezenkívül a Ghoster hátizsák külön zsebbel rendelkezik a hidratáló csomag számára (nem tartozék), számos zsebbel és rekesszel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a tartalom intuitív rendszerezését. Ez nem csak növeli a szervezettséget, hanem könnyű hozzáférést biztosít minden szükséges dologhoz anélkül, hogy a teljes hátizsákot át kellene keresni.

Számos zseb és rekesz

A kétirányú cipzárral ellátott fő rekeszben található egy zseb egy tépőzáras pántra akasztható hidratáló táska számára. A második, kisebb kamra szintén kétirányú cipzárral van felszerelve, belsejében pedig 2 zseb található az apróságoknak és 3 hurok például egy zseblámpa elhelyezésére. Az előlap felső részén egy kisebb zseb található, amely egyirányú cipzárral érhető el. A hátizsák oldalain a szegélyben gumis hálós zsebek, a zsebek felett állítható hosszúságú csatos pántok találhatók, amelyek alá például egy magasabb üveget is elhelyezhetünk. A hátizsák elején 2 gumihurok és 2 hurok túrabot szállítására, 4 hurok például kempingfelszerelés felakasztására és egy lámpa rögzítésére szolgáló hurok található az alkonyatkor láthatóság növelésére.

Perforált szellőzőpanel

Az egyedülálló szellőzőrendszer elválasztja a fő rekeszt a hátsó résztől, így a legmelegebb időben is biztosítja a légáramlást és a kényelmet. Ezenkívül a hátizsák teljes súlya a formázott kereten nyugszik, ami csökkenti a gerincre nehezedő nyomást és növeli a kényelmet a hosszú hegyi utak során. A panel a derékpánthoz kapcsolódik, és könnyen eltávolítható, így a túra hátizsák városi hátizsákká válik.

Bármilyen időjárásra készen áll

Hátizsákunk sűrű szövésű nejlonból készült, amely hatékonyan taszítja a vizet, megóvja értékeit az enyhe esőtől és a fröccsenéstől. Ha az időjárás különösen kiszámíthatatlan, a kiegészítő esőkabát teljes védelmet nyújt a heves esőzésekkel szemben. Az esőkabát egy kívülről hozzáférhető, külön zsebben található, amely biztosítja, hogy kalandjai a körülményektől függetlenül zavartalanul folytatódhassanak.

Biztonsági funkciók

A mellkasi öv csatja vészsípként szolgál, amely a felszerelés elengedhetetlen része arra az esetre, ha vészhelyzetben segítséget kell hívnia. A Ghoster hátizsák elején fényvisszaverő elemekkel is rendelkezik, amelyek javítják a felhasználó láthatóságát a világításban.

A Ghoster hátizsák nem csak egy hátizsák – átgondolt megoldás azok számára, akik értékelik a megbízhatóságot, a biztonságot és a kényelmet. Akár rövid túrára, akár hosszú expedícióra indul, a Ghoster hátizsák minden kalandra készen áll. Válasszon intelligens tervezést és technológiákat, amelyek minden utazást még emlékezetesebbé tesznek.


Műszaki adatok:

  • Anya: nylon, acél
  • Térfogat: 20 liter
  • Méretek:
    • Magasság: 48 cm
    • Szélesség: 28 cm
    • Mélység: 18 cm
  • Súly: 1 kg
  • Hydrobag kompatibilis: Igen
  • Levehető hátlap acél erősítéssel: Igen
  • 2 cipzáras rekesz
  • 2 külső és 2 belső hálós zseb
  • 1 cipzáras zseb + alsó esőkabátzseb
  • Hurok túrabotokhoz: Igen
  • Lyuk a tartozékok felakasztásához: igen
  • Mellkasöv: igen
  • Deréköv: igen

Figyelmeztetés:

  • Garancia: 24 hónap
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse