NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

NILS - Hátizsákos Camp NC1949 Bergen

NILS - Hátizsákos Camp NC1949 Bergen

Cikksz.:5907695553505
Gyártó:Nils
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
NILS - Hátizsákos Camp NC1949 Bergen
Elérhetőség
Elérhetőség: 5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
31.030 Ft Ár: 29.789 Ft
Megspórol: 4 %
Megosztani Facebookon

A 65 literes NILS Camp NC1949 Bergen hátizsák megbízható társ a többnapos expedíciókhoz. Azoknak tervezték, akik mindent magukkal akarnak vinni, anélkül, hogy feláldoznák a kényelmet és a stílust. Bergen több, mint egy hátizsák, átgondolt befektetés a kalandokba.

A kapacitás, ami számít

A Bergen 65 l-es hátizsák hatalmas kapacitása lehetővé teszi a gondos és átgondolt pakolást, és elegendő helyet kínál a kempingfelszereléstől a kellékekig és ruházatig mindennek. Tervezzen meg egy többnapos utazást anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy kifogy a hely.

A tér gyakorlati szervezése

A fő rekeszben egy húzózsinóros mandzsetta található, amellyel 2 részre oszthatja a helyet. Ezzel egy másik külön hely jön létre, amely közvetlenül elérhető az alsó cipzáras szárnyon keresztül. A fő rekesz felső része zsinórral is zárható. Ezenkívül a hátizsák rendelkezik egy zsebbel egy hidrotáska számára (nem része a csomagnak), 2 hálós zsebbel az alsó szélén gumiszalaggal és 2 cipzáras zsebbel, amelyek lehetővé teszik a tartalom intuitív rendszerezését. Ez nem csak növeli a szervezettséget, hanem könnyű hozzáférést tesz lehetővé az összes szükséges dologhoz anélkül, hogy a teljes hátizsákot át kellene keresni.

Kényelem minden lépésnél

A Bergen modell párnázott vállpántokkal rendelkezik, amelyeket egy állítható magasságú, műanyag csattal ellátott mellkasi pánttal lehet rögzíteni, valamint egy derékpántot, amely segít elosztani a hátizsák súlyát még intenzív tevékenységek során is. A vállpántok között egy hurok található a hátizsák kézben való hordozásához.

Rekeszek, zsebek, hurkok

A fő rekesz felülről ütközős húzózsinórral és 2 műanyag csattal ellátott fedéllel záródik, a rekesz alulról egy kétirányú cipzárral felszerelt hajtóka segítségével érhető el. A hátizsák oldalain hálós zsebek, szegélyében elasztikus szalaggal, a zsebek felett állítható hosszúságú pántok találhatók, amelyek alá elhelyezhető például egy magasabb üveg, vagy egy matrac. A hátizsák elején 2 gumihurok és 2 hurok található a túrabotok szállítására, 7 hurok például kempingfelszerelés vagy zseblámpa felakasztására a sötétben való láthatóság növelésére. További 2 egyirányú cipzáras zseb a csípőpánton van. A hátizsák alsó részében további 2 db állítható hosszúságú pánt található, amelyek átmennek a műanyag hálón és így 2 részre oszthatók, ezek alá más felszerelések is elhelyezhetők, például kisebb sátor, városi hátizsák stb.

Perforált szellőzőpanel

Az egyedülálló szellőzőrendszer elválasztja a fő kamrát a hátsó résztől, így a legmelegebb időben is biztosítja a légáramlást és a kényelmet. Ezenkívül a hátizsák teljes súlya a formázott kereten nyugszik, ami csökkenti a gerincre nehezedő nyomást és növeli a kényelmet a hosszú hegyi utak során. A panel a derékpánthoz csatlakozik, és könnyen eltávolítható.

Bármilyen időjárásra készen áll

Hátizsákunk sűrű szövésű nejlonból készült, amely hatékonyan taszítja a vizet, és megóvja értékeit az enyhe esőtől és a fröccsenéstől. Ha az időjárás különösen kiszámíthatatlan, a kiegészítő esőkabát teljes védelmet nyújt a heves esőzésekkel szemben. Az esőkabát egy kívülről hozzáférhető, külön zsebben található, amely biztosítja, hogy kalandjai a körülményektől függetlenül zavartalanul folytatódhassanak.

Biztonsági funkciók

A mellkasi öv csatja vészsípként szolgál, amely a felszerelés elengedhetetlen része arra az esetre, ha vészhelyzetben segítséget kell hívnia. A Bergen hátizsák vállpántjain fényvisszaverő elemekkel is rendelkezik, amelyek megvilágítva növelik a felhasználó láthatóságát.

Ha ezt a hátizsákot választja, nem csak egy megbízható utazási partnert kap, hanem azt is, hogy a felszerelés minden része megtalálja a helyét, így nyugalmat és összpontosítást biztosít a kalandok élvezetéhez. Nem számít, hová vezetnek a lépései, a NILS Camp Bergen hátizsákjával minden expedícióra készen áll.


Műszaki adatok:

  • Anya: nylon, acél
  • Térfogat: 65 liter
  • Méretek:
    • Magasság: 80 cm
    • Szélesség: 40 cm
    • Mélység: 30 cm
  • Súly: 1,8 kg
  • Hydrobag kompatibilis: Igen
  • Levehető hátlap acél erősítéssel: Igen
  • 1 osztható kamra
  • 2 külső hálós zseb
  • 2 cipzáras zseb + alsó zseb esőkabáttal
  • Hurok túrabotokhoz: Igen
  • Lyuk a tartozékok felakasztásához: Igen
  • Mellkasöv: igen
  • Deréköv: igen

Figyelmeztetés:

  • Garancia: 24 hónap
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse