NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

SPOKEY - BUDDY Turisztikai hátizsák, 35 l, zöld

SPOKEY - BUDDY Turisztikai hátizsák, 35 l, zöld

Cikksz.:5905339434906
Gyártó:Spokey
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
SPOKEY - BUDDY Turisztikai hátizsák, 35 l, zöld
Elérhetőség
Elérhetőség: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
16.310 Ft Ár: 16.310 Ft
Megosztani Facebookon


Spokey BUDDY sport- és túra hátizsák:

- űrtartalom 35 l nagyon alkalmas hosszú utazásokhoz vagy sporttevékenységekhez
- használatra kész zacskó vízhez
-
kényelmes és kiváló minőségű hordozórendszer hálóval, amely lehetővé teszi a terheléselosztás és a háttámla beállítását az Ön igényei szerint
- a hátizsák szabályozását és stabilitását oldalsó pántok, derék- és mellkasöv
biztosítják - fényvisszaverő elemekkel van felszerelve a sötétedés utáni láthatóság javítása érdekében
- a hátizsákhoz tartozik még két színű, cserélhető cipzár húzókészlet is, amely ízlése vagy aktuális hangulata szerint változtatható


A Spokey BUDDY turista- és sporthátizsák kiválóan alkalmas természeti kirándulásokhoz. Az alkalmazott speciális technológiák biztosítják, hogy a BUDDY 35 hátizsák minden körülmények között bizonyítson!

Minőség és technológia

Az anyagok minősége és a termék általános funkcionalitása nagy jelentőséggel bír a hegyi kirándulások és utazások során. Éppen ezért a BUDDY hátizsák a legjobb minőségű anyagokból készült, amelyek védelmet nyújtanak a külső hatásokkal és a mechanikai sérülésekkel szemben. Az alkalmazott rip-stop technológiának köszönhetően a BUDDY hátizsák strapabíró és könnyű is egyben A hátizsák térfogata – 35 l – a legszükségesebb holmik összepakolására elegendő akár több napos kiránduláshoz vagy hétvégi tartózkodáshoz is. A használt hordozórendszer lehetővé teszi a terheléselosztás és a háttámlák igény szerinti beállítását a lélegző hálónak köszönhetően pedig jó hátsó szellőzést biztosít. Az egyedi dizájn és az átgondolt szabás egyedi megjelenést kölcsönöz neki.


Hasznos zsebek és rekeszek

A hátizsák sok zsebbel és rekesszel van felszerelve, amelyeknek köszönhetően kényelmesen és rendezheti dolgait a hátizsák.  ;A csatoknak köszönhetően könnyedén rögzíthetsz botokat, hálózsákot vagy más olyan dolgokat, amelyek már nem férnek el a hátizsákba. Ezenkívül a Spokey BUDDY készen áll egy ivóvizes zacskó használatára, amely a Spokey Oasis modellünkhöz is passzol. A hátizsák belsejében egy speciális zseb és rögzítés található a táskához, a vállpántokon egy speciális lyuk és hevederek a táskacső rögzítéséhez. A hátizsák kiváló minőségű cipzárral rendelkezik, amelyek ellenállnak a mechanikai sérüléseknek.


*A termék szemléltető fotója nem egyezik a kínált modell színével. Csak példaként szolgál a termék gyakorlati felhasználására. Az aktuális szín megegyezik a termékgalériában szereplővel.

Egyedi funkciók

A BUDDY modell kényelmes és egyszerű távolságtartó rendszert használ, hálóval. A háttámla magasságának beállítása lehetővé teszi az optimális beállítást és elosztást. a hátizsák súlya. A hátizsák szabályozhatóságát és stabilitását azoldalsó pántok, a derék- és a mellöv biztosítják. A Spokey BUDDY turista- és sporthátizsák fényvisszaverő elemekkel van felszerelve a sötétedés utáni láthatóság javítása érdekében erős>. Ez nagyon fontos, ha rosszul megvilágított utakon jár.

Paraméterek:
anyag: 210D ripstop, nylon + 600D poliészter + PU bevonat
űrtartalom: 35 l
méretek: 50 x 29 x 20 cm
fényvisszaverő elemek
ágyéki és mellkasi öv
távolsági háló a tartórendszerben
4 további zseb
hely egy vizeszsáknak
minőségi és tartós cipzárak
tartós és kényelmes pántok
két cserélhető cipzárhúzó két színben

Tájékoztatás tömeges ügyfelek számára:
kiszerelés: 10 db/karton
1 db lehetséges eladása

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse