NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

SPOKEY - BANSAY Gimnasztika labda expanderekkel, 65 cm

SPOKEY - BANSAY Gimnasztika labda expanderekkel, 65 cm

Cikkszám:5902693264910
Gyártó:Spokey
0 / 5 (0 értékelés)
Értékelés nélkül
SPOKEY - BANSAY Gimnasztika labda expanderekkel, 65 cm
Elérhetőség
Szállítási idő: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
5.380 Ft A te árad: 5.380 Ft
Megosztani Facebookon

Tornalabda Spokey BANSAY:
- lehetővé teszi olyan gyakorlatok végzését, amelyek pozitív hatással vannak az alakformálásra, a fizikai állapotra és segítik a testzsír égetését.
- tökéletesen helyettesíti a széket, mert a labdán ülve megfelelő testtartás szükséges.
- a labdát két bővítővel szállítjuk a karok és kezek erősítésére.

A gimnasztikai labda remek választás otthoni edzéshez. Ennek köszönhetően változatossá teheti edzését, és szinte minden izmot bevonhat a munkába. A Spokey BANSAY egy labda, amely kiválóan támogatja az univerzális fejlesztési tevékenységeket. Otthon vagy az irodában is helyettesítheti a széket – a labdán ülve megfelelő testtartás szükséges. De ez nem minden! További expanderekkel a felső végtagok izmait is erősíti.

Kettő az egyben - gyakorlat és pihenés gimnasztikai labdával.

A gimnasztikai labda használata nagyszerű módja annak, hogy változatossá tegye otthoni edzését. A látszólag egyszerű gyakorlatok nagyszerű eredményeket hoznak. Segítenek az alakformálásban, az egészséges szokások kialakításában és a jó fizikai állapot megőrzésében. A Spokey BANSAY emellett egyensúlyt fejleszt, és a megfelelő testtartás megtartására kényszeríti. Ezért rehabilitációs segédeszközként vagy gerincet tehermentesítő székként is használható az irodában vagy otthon a számítógép előtt eltöltött hosszú órák során.

Egyszerű és hatékony edzés mindenki számára.
A Spokey BANSAY gimnasztikai labda lehetővé teszi, hogy egyszerű és kezdőknek megfelelő gyakorlatokat végezzen, idősek számára alacsony intenzitással és ideális a rehabilitáció során. A gimnasztikai labdával végzett edzés nem terheli az ízületeket, javítja az egyensúlyt és erősíti az izmokat. Ideális meditációhoz vagy tonizáló gyakorlatokhoz is. Mit kívánhatna még? Csak egy kis szabad hely kell otthon a gyakorlás megkezdéséhez.

Gimnasztika labda expanderekkel.
A Spokey BANSAY gimnasztikai labda csúszásgátló anyagból készült. Ezt a hatást tovább erősítik a szalagok, amelyeket a labda teljes kerülete mentén vezetnek. Ennek köszönhetően biztonságosan végezhet olyan gyakorlatokat, amelyekben korlátozott a talajjal való érintkezés (pl. kéztámasz). A BANSAY modell az Anti-Burst rendszert használja, amely lassan engedi ki a levegőt a labda defektje vagy túlnyomása esetén. Ez rendkívül fontos a biztonság szempontjából – elegendő időt ad a felhasználónak a reagálásra (leszállni a labdáról). A Spokey BANSAY gimnasztikai labda csomagja két bővítőt is tartalmaz a felső végtagok izomzatának erősítésére, amelyek megbízhatóan helyettesíthetik a súlyzós vagy gumiszalagos gyakorlatokat.

Paraméterek:
anyaga: PVC, csúszásgátló
jó minőség
a labda hosszú élettartama
átmérője: 65 cm
maximális felhasználói súly: 300 kg
Burst elleni rendszer
a csomag 2 bővítőt tartalmaz (a szivattyú nem része a csomagnak)
 

Áttekintés">

Vélemények az ügyfelektől0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz: