NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

SPOKEY - OLYMPIC 2+2 Sátor 4 fő részére, két hálószobával

SPOKEY - OLYMPIC 2+2 Sátor 4 fő részére, két hálószobával

Cikkszám:5905339435163
Gyártó:Spokey
0 / 5 (0 értékelés)
Értékelés nélkül
SPOKEY - OLYMPIC 2+2 Sátor 4 fő részére, két hálószobával
Elérhetőség
Szállítási idő: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
61.950 Ft A te árad: 61.950 Ft
Megosztani Facebookon

4 személyes sátor Spokey OLIMPIC 2+2:


- két külön hálószoba (mindkettő két fő részére) egy tágas előszobához kapcsolódik, amely ideális kiegészítők, táskák vagy cipők tárolására

Ez egy erős , könnyű és vízálló szerkezet , amely véd a külső tényezőktől, mint például az eső, a szél és az erős napfény

- nagyon egyszerűen és gyorsan összeszerelhető és kivételes kényelmet biztosít 4 személy számára egy éjszakázás során a természetben.

Az OLIMPIC 2+2 egy sátor két hálószobával, amelyeket egy nagy előszoba választ el egymástól, amelyek mindegyike két személy kényelmes pihenéséhez van kialakítva. A hálószobák bejáratai az előszobában helyezkednek el egymással szemben, ami lehetővé teszi a magánélet és a maximális kényelem megőrzését, még akkor is, ha négyen sátrazol - Legyen szó családról, barátokról vagy ismerősökről, felejthetetlen utazásokat és kalandokat élhet át együtt. amire sokáig emlékezni fogsz!


Két hálószoba egy nagy előszobával elválasztva

Ha a természetben tervez kempingezést, és olyan sátrat keres, amely egyszerűen és gyorsan összeállítható, ugyanakkor elegendő tárolóhelyet és alvóhelyet biztosít - a Spokey OLIMPIC 2+2 sátor pontosan neked való! Vigyázzon a tetőre a feje fölött, és válasszon egy sátrat, amely a szabadtéri kemping igazi szerelmeseinek készült. A két külön bejáratú hálószobát (mindegyik két fő részére) egy tágas hall választja el egymástól, mely ideális kiegészítők, táskák vagy cipők tárolására. A vízálló padló minden tárgyat megvéd a nedvességtől.
A Spokey OLIMPIC 2+2 sátor egyedi főbejárattal rendelkezik, amely feltekerhető vagy kinyitható, így a napsugaraktól megóvó lombkorona képződik. Ráadásul az OLIMPIC 2+2 modell szúnyoghálókkal rendelkezik, amelyek a legjobb védelmet nyújtják a bosszantó rovarok (például szúnyogok) ellen!


Gyorsan és egyszerűen összeállítható 4 személyes sátor

A Spokey OLIMPIC 2+2 sátor egy masszív szerkezet, amely napsütéses napokon tökéletesen megvéd a napsugaraktól, kedvezőtlen körülmények esetén pedig tökéletes védelmet nyújt az eső és a szél ellen. A kiváló minőségű trópusi anyag 2000 mm-es vízoszloppal rendelkezik, a padlóanyag pedig vízálló, ennek köszönhetően jól védi a belső teret a víztől. Kiváló védelmet nyújt a nedvesség ellen is, aminek köszönhetően akár nedves füvön is felállíthatod a Spokey OLIMPIC 2+2 sátrat. Minden hálószoba elegendő helyet biztosít két ember kényelmes pihenéséhez. A szellőzőnyílások javítják a légáramlást és ideális feltételeket teremtenek a kényelmes alváshoz.



Paraméterek:

trópusi anyag: poliészter 68D/190T PU

vízoszlop: 2000 mm, ragasztott varratok

padlóanyag: PE fólia, 120 g/m2, vízálló, vízálló

keret: üvegszál

tetőkeret: acélrudak

egyrétegű


létszám: 4


2 hálószoba

bejáratok száma: 3 (1 fő, 2 a hálószobába)

külső méretek: 430 x 220 x 130 cm

hálószoba mérete: 145 x 210 cm

terem mérete: 130 x 210 x 130 cm

méretek összecsukás után a csomagolásban: 68 x 20 x 20 cm

UV védelem

szellőzőnyílások

szúnyogháló

2 oszlop óvóhely építéséhez

súlya: 6,7 kg

Áttekintés">

Vélemények az ügyfelektől0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz: