NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

LEGO - Marvel 10794 Spider-Team pókbázis

LEGO - Marvel 10794 Spider-Team pókbázis

Cikkszám:2210794
Gyártó:Lego
0 / 5 (0 értékelés)
Értékelés nélkül
LEGO - Marvel 10794 Spider-Team pókbázis
Elérhetőség
Szállítási idő: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
19.950 Ft A te árad: 19.950 Ft
Megosztani Facebookon
A Disney+ TV-sorozat, a Spidey rajongói és fantasztikus barátai azonnal felismerik és megszeretik a játékban szereplő karaktereket, járműveket és egyéb elemeket. A LEGO 4+ Spidey Team Spider Base (10794) modellt kifejezetten a 4 éves és idősebb fiúk és lányok készségeinek és érdeklődésének ötvözésére tervezték. Ebben a LEGO Marvel akciódús építőkészletben Pók, Vasember, Miles „Spin” Morales, Ghost-Spider és Zola minifigurák találhatók. A modellhez tartozik még egy Zola számára készült nagy mech, állítható lábakkal és karmokkal, amelyekkel egy minifigurát is meg lehet fogni, valamint egy csúszó pörgetőt forgó propellerekkel, nyitható pilótafülkét és egy nagy, rózsaszín hálóelemet. Az egész épület szórakoztató karakterjátékra inspirálja a gyerekeket azáltal, hogy összekapcsolja és tükrözi a szuperhősök tudomány, zene és festészet iránti érdeklődését. Az építőjátékok 4+ tökéletes módja annak, hogy a felnőttek megosszák a szórakozást a gyerekekkel. A nagy kezdőkocka és a színes, illusztrált kézikönyv formájában megjelenő intuitív utasítások segítik a gyerekeket az építkezésben. Alkatrészek száma: 193 Kor: 4+
Áttekintés">

Vélemények az ügyfelektől0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

 
 
Lego Super Heroes

Lego Super Heroes

Ebben a részben olyan LEGO Super Heroes készleteket találsz, amelyekben híres képregényhősök motívumai vannak. Komponálás közben számtalan kalandban lehet részed kedvenc karaktereiddel együtt. A LEGO Super Heroes készlettel gazemberek vagy hősök harcát is élvezheted. Az ebbe a kategóriába tartozó játékok 6-14 éves gyermekek számára alkalmasak.

Ne habozzon és válassza gyermekei számára a Lego Super Heroes -t remek áron, amely nagyon erősen támogatja a motoros készségeket, a szellemi fejlődést, és játékkoncepcióiknak köszönhetően segíti őket a világ megértésében.